صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پیکان نباید با ویسی مذاکره می‌کرد

قرارداد ویسی با پیکان وجاهت قانونی ندارد!

کد خبر: ۲۴۴۶۵۸
| |
2958 بازدید

عباس جهان بینی  تصریح کرد: عبدالله ویسی به عنوان سرمربی تیم صبای قم با باشگاه صبا قرارداد دو ساله دارد و به هیچ عنوان نباید بدون اینکه نظر باشگاه صبا را بداند با تیم پیکان قرارداد می بست.

وی در گفتگو با مهر، ادامه داد: باشگاه صبا هنوز هم ویسی را به عنوان سرمربی تیم فوتبال این باشگاه می داند و در واقع با توجه به اینکه این مربی با صبای قم قرارداد دارد، ویسی جز صبای قم تا زمانی که اینجا قرارداد دارد، جای دیگری نمی تواند مربیگری کند.

پیکان نباید با ویسی مذاکره می‌کرد

دبیر هیئت مدیره باشگاه صبای قم تاکید کرد: از باشگاه پیکان تهران هم گلایه داریم که با وجود باقی ماندن یک فصل از قرارداد عبدالله ویسی با تیم فوتبال صبای قم، با این مربی وارد مذاکره شده و قرارداد همکاری امضاء می کند زیرا باشگاه صبا موافق جدایی وی نیست.

عبدالله ویسی سرمربی صبای قم در یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر فوتبال باشگاه های کشور امروز با مسئولان باشگاه پیکان تهران بر سر میز مذاکره نشست و بعد از توافق با پیکانی ها و عقد قرارداد دو ساله، دستیاران خود و برنامه های فعالیتش در تیم پیکان را نیز اعلام کرده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟