صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

محدوده طرح ترافیک افزایش نمی‌یابد

کد خبر: ۲۴۳۶۱۲
| |
3002 بازدید
دبیر شورای عالی ترافیک کشور با اشاره به اینکه محدوده طرح ترافیک افزایش نمی‌یابد گفت: شورای عالی ترافیک هیچگونه پیشنهادی درباره تغییر محدوده زوج و فرد و ترافیک نداشته است و سیاست آن نیز فعلا ثبات وضعیت موجود است.

مجتبی شفیعی در گفت‌وگو با فارس درباره افزایش محدوده طرح ترافیک اظهار داشت: طبق قوانین و مقررات جاری کشور تصمیم‌گیری در خصوص هرگونه محدودیت تردد خودروها برعهده وزارت کشور و با پیشنهاد شورای عالی ترافیک است.

وی در پاسخ به این پرسش که یکی از مسئولان پلیس اعلام کرده است محدوده زوج و فرد در پایتخت به رینگ دوم طرح ترافیک بدل شده است، ادامه داد: اظهارنظرهای مختلفی که از سوی برخی از مسئولان از جمله پلیس تهران بزرگ و شهرداری مطرح می‌شود به هیچ عنوان قانونی نیست.

شفیعی بیان داشت: شورای عالی ترافیک هیچگونه پیشنهادی درباره تغییر محدوده زوج و فرد و ترافیک نداشته است و سیاست آن نیز فعلا ثبات وضعیت موجود است.

دبیر شورای عالی ترافیک کشور بیان داشت: تنها برنامه شورای عالی ترافیک تجهیز محدوده زوج و فرد به سیستم کنترل مکانیزه است. هیچ تغییری در این محدوده اتفاق نمی‌افتد.

وی تاکید کرد: مسئولین با صحبت‌هایی که در حوزه اختیاراتشان نیست ذهن مردم را مشوش نکنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟