صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ماجرای سایت فساد در سینمای ایران

کد خبر: ۲۳۹۹۸۴
| |
33150 بازدید
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان البرز از دستگیری گردانندگان سایت «فساد در سینمای ایران» در ساوجبلاغ خبر داد.

به گزارش همشهري سرهنگ محمد مهدی کاکوان با بیان اینکه ماموران فتا برای ارتقای ضریب امنیت در فضای مجازی اقدام به رصد اینترنتی سایت‌ها کردند، گفت: کارآگاهان با سایتي با عنوان «فساد در سینمای ایران» روبرو شدند که در بررسی این سایت دریافتند که گردانندگان آن اقدام به انتشار عکس‌های خصوصی بازیگران ایرانی می‌کنند که با توجه به حساسیت موضوع رسیدگی به این پرونده در دستور کار ماموران پلیس فتا قرار گرفت.

وی با بیان اینکه در بررسی‌ها آدرس گرداننده این سایت در ساوجبلاغ شناسایی شد، گفت: کارآگاهان در قراری صوری با گرداننده این سایت، وی را دستگیر کردند.

کاکوان افزود: کارآگاهان با اخذ نیابت قضایی وارد مخفی‌گاه این فرد شدند که در بررسی کیس این فرد مشخص شد که او تصویر بازیگران داخلی را با تصاویر مستهجن خارجی ترکیب کرده و در سایت خود تحت عنوان «فساد در سینمای ایران» بارگذاری می‌کرده است.

وی با بیان اینکه متهم در بازجویی ضمن قبول بزه انتسابی هویت دیگر خود را نیز معرفی کرد گفت: همدست دیگر او نیز در عملیاتی پلیسی دستگیر و آنان در اعترافات خود عنوان کردند که هر کدام مبلغ 120 هزار تومان از فردی ناشناس دریافت می‌کردند تا نسبت به این عمل اقدام کنند.

وي افزود: ماموران در تحقیقات دریافتند که فردی که به متهمان پول می‌داده تا آنان این سایت را اداره کنند با نام جعلی اقدام به باز کردن حساب کرده است و تحقیقات برای دستگیری این فرد ادامه دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟