صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلاهبرداری در پوشش آگهی استخدام

کد خبر: ۲۳۸۰۴۷
| |
3620 بازدید
رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان ايلام گفت: فردی که با راه‌اندازی سایتی جعلی، آگهی استخدامی در آن جعل می‌کرد و از مردم اخاذی و کلاهبرداری می‌کرد دستگیر شد.

به گزارش ایران، سرهنگ نعمت الله قباد زاده افزود: این فرد با راه‌اندازی سایت محلی با ادعای اعلام نتیجه آزمون استخدامی یکی از ادارات از مردم کلاهبرداری می‌کرد.

وی افزود: بررسی‌های پلیس فتا مشخص کرد این فرد از طریق توزیع فرم‌های استخدامی و آگهی و نصب در سطح شهر تبلیغات گسترده‌ای انجام و در صدد جلب اعتماد مردم برآمده بود.

رئیس پلیس فتاي استان با اشاره به این که 170تن در دام تبلیغات دروغین این فرد گرفتار شده و شکایت دارند

خاطرنشان کرد: متهم از هر فرد مبلغ 126 هزار ریال کلاهبرداری کرده است. قباد زاده در ادامه گفت: از آنجا که ارائه خدمات توسط نهاد‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی به روش اینترنتی در جامعه رو به افزایش است در نتیجه جرایمی مانند کلاهبرداری در فضای مجازی نيز روبه افزایش است.

وی در پایان عنوان کرد: به مردم توصیه می‌شود به هیچ وجه در سایت‌های گمنام و نا معتبر به دنبال فعالیت‌های اقتصادی نباشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟