صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
غفوري‌فرد به ايسنا خبر داد:

ورودصداي ملت با چهاركانديدا در انتخابات

کد خبر: ۲۳۷۴۲۴
| |
8179 بازدید

يك عضو تشكل انتخاباتي صداي ملت با بيان اينكه اين گروه با چهار كانديداي منتخب در دور دوم انتخابات حضور پيدا مي‌كند، در عين حال از احتمال ائتلاف تشكل انتخاباتي راه ملت، پيروان ولايت با دو جبهه ايستادگي و بصيرت اسلامي براي شركت در مرحله دوم انتخابات مجلس نهم خبر داد.

حسن غفوري‌فرد در گفت‌وگو با ايسنا، با بيان اينكه ليست چهار نفره تشكل انتخاباتي صداي ملت متشكل از مطهري، محجوب، جلودارزاده و خودش است، گفت: صداي ملت در مرحله اول انتخابات مجلس نهم با شانزده كانديدا وارد عرصه رقابت شد و اكنون نيز در دومين مرحله با ليست چهار نفره‌اش در مرحله دوم شركت مي‌كند.

وي با بيان اينكه رقابت در مرحله دوم انتخابات مجلس در تهران در سطح بسيار بالا و جدي است، گفت: از بين پنجاه كانديدايي كه در تهران با يكديگر رقابت مي‌كنند، 25 عضو جبهه پايداري هستند كه تمايلي به قرار گرفتن نام‌شان در ليست‌هاي ديگر ندارند از اين رو ما در تلاشيم تا با مابقي افراد صحبت كنيم تا در صورت به توافق رسيدن نامشان را در ليست‌هاي مختلف بگذريم.

رييس تشكل انتخاباتي راه ملت، پيروان ولايت در ادامه پيش‌بيني كرد كه اين تشكل با دو جبهه ايستادگي و بيداري اسلامي ائتلاف كند و يا اينكه به صورت مستقل در انتخابات حضور پيدا نمايد.

وي همچنين با بيان اينكه ليست 25 نفره جمعيت وفاداران انقلاب اسلامي آماده شده است،‌ گفت: جبهه ايستادگي نيز ليست خود را به زودي نهايي مي‌كند و جبهه بصيرت و بيداري اسلامي نيز در حال تكميل و رايزني براي نهايي كردن ليست خود است كه اين تحركات نشان مي‌دهد رقابت در تهران بسيار جدي است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟