سردار صفوی:

طرح سپر دفاع موشکی شکست‌ می‌خورد

ایران قصد تهاجم به هیچکدام از این کشورها را ندارد و استراتژی ما دفاعی است و ما این سپر موشکی را تهدیدی علیه خود، روسیه و همه کشورهایی می‌دانیم که در مقابل آمریکا ایستاده‌اند و البته باید بدانند که این استراتژی آمریکا نیز با شکست روبرو خواهد شد.
کد خبر: ۲۳۷۰۸۶
| |
9554 بازدید

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در واكنش به طرح ايجاد سپر دفاع موشكي خليج فارس گفت: آمریکایی‌ها در استراتژی جدیدشان به دنبال ایجاد یک حلقه دفاع موشکی از ترکیه تا عراق و خلیج فارس هستند که در اين طرح با شكست‌هاي غير قابل تصوري مواجه خواهند شد. " اصلی‌ترین هدف آمریکا از ایجاد این سپر دفاع موشکی امنیت رژیم صهیونیستی است."

به گزارش سپاه نيوز سردار سرلشگر سیدیحیی صفوی در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید صیاد شیرازی با بیان اینکه تمامی رئیس‌جمهورهای آمریکا امنیت اسرائیل را در دستور کار خود دارند گفت: اصلی‌ترین هدف آمریکا از ایجاد این سپر دفاع موشکی امنیت رژیم صهیونیستی است.

وی افزود: از طرف دیگر، کشورهای حاشیه خلیج فارس از طریق فروش نفت میلیاردها دلار درآمد داشتند که آمریکا می‌خواهد با فروش این تسلیحات نظامی به آنها، پولشان را بگیرد.

دستيار و مشاور عالي مقام معظم رهبري با بيان اينكه جنوب خلیج‌ فارس به انبار اسلحه آمریکا و اروپا تبدیل شده است، گفت : آمریکایی‌ها در سال گذشته بیش از 100میلیارد دلار به این کشورها اسلحه فروختند که تنها عربستان در سال قبل 30میلیارد دلار خريد سلاح به خصوص در بعد هواپيما از آنها داشت.

وی خاطرنشان کرد: ایران قصد تهاجم به هیچکدام از این کشورها را ندارد و استراتژی ما دفاعی است و ما این سپر موشکی را تهدیدی علیه خود، روسیه و همه کشورهایی می‌دانیم که در مقابل آمریکا ایستاده‌اند و البته باید بدانند که این استراتژی آمریکا نیز با شکست روبرو خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت