صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیام تبریک شمقدری به سلحشور بعد از دادگاه

کد خبر: ۲۳۶۷۷۴
| |
10338 بازدید

در پی تبرئه فرج ا... سلحشور کارگردان پروژه یوسف پیامبر (ع) رئیس سازمان سینمایی پیام تبریکی به وی ارسال داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این پیام آمده است: صدور دور رای دادگاه مبنی بر رفع اتهام از سرقت ادبی مجموعه حضرت یوسف مایه مسرت و خوشوقتی شد. اگر چه از ابتدا هم معلوم بود اثری که توانسته است تاثیرات معنوی وشگرفی بر آحاد مخاطبان میلیونی خود نه تنها در ایران بلکه در کشورهای منطقه واسلامی و مخاطبان غیر مسلمان خود بگذارد نمی توانسته از مسیرهای شبهه ناک  عبور کرده باشد.

این تجربه نشان داد چگونه نیروهای مسلمان ،مومن و هنرمند مورد حقد و کینه و رشک دیگران هستند. جا دارد همگی مراقب دوری جستن از دام اینگونه فتنه گری ها باشیم. بار دیگر پاک شدن ساحت مجموعه یوسف از یک اتهام بی معنا را به شما و همه همکارانتان تبریک می گویم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟