صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مصباحی مقدم:

رفتارهای اقتصادی دولت عقلانی نیست

کد خبر: ۲۳۶۳۹۵
| |
1969 بازدید
غلامرضا مصباحی مقدم با بیان این که نمایندگان مجلس شورای اسلامی نسبت به گرانی های اخیر معترض هستند‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏، گفت: گرانی های اخیر یک شبه به وجود نیامده و نتیجه سیاست ها و مدیریت‌های اعمال شده توسط دولت است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی خانه ملت گفت: زمانی که نرخ ارز به یک باره از هزار و ٥٠ تومان به حدود ٢ هزار تومان رسید بر روی قیمت تمام کالاها تاثیر گذاشت.

نماینده مردم تهران‏ ، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: پس از گران شدن نرخ ارز فقط محصولات خارجی تحت تاثیر این موضوع قرار نگرفت بلکه تمام تولیدات داخلی نیز دستخوش افزایش قیمت شدند.

وی با بیان این که پیش از گرانی نرخ ارز هشدارهای لازم از سوی مجلس به دولت داده شده بود، افزود: بارها از دولت خواستیم ارز را به گونه ای مدیریت کند که پیامدهای این چنینی به بار نیاورد اما متاسفانه گوش شنوایی وجود نداشت.

مصباحی مقدم تصریح کرد: متاسفانه با گونه ای از ضعف مدیریتی روبرو هستیم که وقتی به صورت سوال از رییس جمهور درمی آید پاسخ‌های درست داده نمی شود و زمانی که به صورت سوال از وزرا مطرح می‌شود نتایج روشنی گرفته نمی‌شود.

این نماینده مجلس هشتم با بیان این که مجلس کار قانونگذاری و نظارت را بر عهده دارد، گفت: شکل نظارت مجلس نیز به صورت تذکر، طرح سوال و استیضاح است اما متاسفانه زمانی که مجلس پیگیر این موضوعات می‌شود برای برخی این تصور پیش می‌آید که جدال بی‌معنایی بین مجلس و دولت وجود دارد در صورتی که اصلا جدالی وجود ندارد بلکه یک مطالبه عمومی و مردمی توسط نمایندگان مجلس مطرح می شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی  با تاکید بر این که رفتارهای اقتصادی دولت عقلایی نیست، گفت: خواست نمایندگان مجلس شورای اسلامی از دولت این است که در زمینه مسایل اقتصادی معقول کند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار