صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دیدار صمیمانه مسوولان كشور با رهبر انقلاب

کد خبر: ۲۳۵۸۰۵
| |
6061 بازدید

مدیران و مسوولان سه قوه امروز برای تبریك سال نو به دیدار رهبر معظم انقلاب رفتند و ساعاتی را در محضر ایشان گذراندند.

' حسین سبحانی نیا ' در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی ایرنا در خصوص دیدار صمیمانه و دوستانه ظهر امروز مسوولان و مدیران كشور با رهبر معظم انقلاب گفت: مسوولان كشوری به منظور تبریك سال نو به محضر رهبر معظم انقلاب رفتند و از فرمایشات ایشان بهره مند شدند.

وی با بیان اینكه در این دیدار مسوولان سه قوه ( وزرا ، معاون اول رییس جمهوری و استانداران)، (معاون اول قوه قضاییه و مدیران و مسئولان این قوه)،( اعضای هیات رییسه مجلس شورای اسلامی و روسای كمیسیون های تخصصی) حضور داشتندافزود: مسوولان به امامت رهبر معظم انقلاب نماز ظهر را اقامه كرده و سپس ایشان درخصوص نامگذاری سال 91و همچنین اتحاد قوا سخنرانی كردند.

سبحانی نیا با بیان اینكه رهبر معظم انقلاب در سخنانشان از مدیران و مسوولان خواستند با تلاش و جدیت برای حمایت از تولید ملی و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی تلاش كنندگفت:ایشان تاكید كردندكه بایداستفاده از كالای ایرانی برای همگان افتخار محسوب شود.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی تاكید كرد: رهبر معظم انقلاب در صحبت هایشان بر تعامل و همدلی میان مجلس و دولت تاكید كردند و خواستار اتحاد و همدلی قوا شدند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟