صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیشنهاد کرد:

دور آتی مذاکره با گروه 1+5 در بغداد، دمشق یا بیروت برگزار شود

نباید علامت نادرستی به گروه 1+5 داده شود و آنها نباید احساس کنند که ایران در موضع ضعف است. به همین دلیل، بهتر است درباره محل مذاکرات بیشتر اندیشیده شود و این گونه تداعی نشود که استانبول تنها گزینه ماست.
کد خبر: ۲۳۵۵۸۷
| |
12383 بازدید
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام پیشنهاد کرد که دور آتی مذاکرات ایران با گروه 1+5 در یکی از شهرهای بغداد، دمشق یا بیروت برگزار شود.

به گزارش «تابناک»، محسن رضایی در دیدار مدیران و کارکنان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این مطلب افزود: با توجه به بدقولی‌های دوستان ما در ترکیه در پایبندی به برخی توافقات، بهتر است مذاکرات ایران و گروه 1+5 در یکی دیگر از کشورهای دوست برگزار شود. از این روی، بغداد، دمشق و بیروت مکان‌های مناسب تری برای انجام مذاکرات نسبت به استانبول هستند.

وی تصریح کرد: نباید علامت نادرستی به گروه 1+5 داده شود و آنها نباید احساس کنند که ایران در موضع ضعف است. به همین دلیل، بهتر است درباره محل مذاکرات بیشتر اندیشیده شود و این گونه تداعی نشود که استانبول تنها گزینه ماست.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: نجات غرب در آینده در دست ایران است و ما می‌توانیم از نیاز غرب به خودمان بهره گیریم و با یک دیپلماسی فعال و قوی بیشتر موانع را از سد راه خود برداریم.

دکتر رضایی در بخش دیگری از سخنانش گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران در عرصه سیاست خارجی، همواره بر ایستادگی همراه با منطق و تدبیر مبتنی بوده است. از این روی، تحریم و اعمال فشار را باید با دیپلماسی قوی در خارج و مقاومت در درون خنثی کرد. تنها در این صورت است که غرب از تحریم، نتیجه ای نخواهد گرفت. مقامات غربی به این امر آگاهند که رهبران و مدیران ایران به دنبال جنگ نیستند، ولی تسلیم هم نمی شوند؛ بنابراین، چاره ای جز مذاکره با ایران ندارند.

وی ادامه داد: ما نه خواهان جنگ هستیم و نه اینکه تسلیم می‌شویم. ما بر این باوریم منطق قوی پیروز خواهد شد و منطق ضعیف شکست می‌خورد. ما می‌گوییم غنی سازی آری ولی بمب اتم نه. پس آینده از آن منطق قوی در سایه ایستادگی است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: تیم مذاکره کننده ایران در مذاکرات پیش رو باید به اندازه کافی پیشنهادهای ابتکاری برای خنثی کردن بهانه جویی‌های آنها داشته باشد. با پیشنهادهای سازنده و از موضع منافع ملی، می‌توان از وحدت بین قدرت‌های جهانی علیه ایران جلوگیری کنیم.

دکتر رضایی با بیان اینکه سال 1391 سال بسیار مهم و تعیین کننده ای برای ملت ماست تأکید کرد: سال جاری هم در بعد اقتصادی و هم در بعد امنیت ملی سال پر اهمیتی است و تنها با وحدت می‌توانیم هم تولید ملی را گسترش دهیم و هم تحریم‌ها را خنثی و هم امنیت ملی کشور را تأمین کنیم.

وی ادامه داد: دستیابی به وحدت پیرامون رهبری و نظام، موجب افزایش اقتدار ایران می‌شود و این امر، هم نیاز به ایثار از یک طرف و کنار گذاشتن انحصارطلبی از سوی دیگر دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟