صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمريكا از تحريم غذايي كره شمالي خبر داد

کد خبر: ۲۳۵۰۲۳
| |
6412 بازدید

دولت آمريكا اعلام كرد كه به دنبال برنامه موشكي اخير كره شمالي صادرات مواد غذايي به اين كشور را محدود مي‌كند.

به گزارش ايسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، پیتر لاوی، معاون وزارت دفاع آمریکا در امور آسیا و اقیانوسیه اعلام کرد که در پی تصمیم کره‌شمالی برای پرتاب موشک، آمریکا کمک‌های غذایی به این کشور را به حالت تعلیق در‌آورده است.

کره شمالی اعلام کرده است که قصد دارد طی روزهای 12 تا 16 آوریل موشک ماهواره‌بر به فضا پرتاب کند؛ کره شمالی تاکید کرده است که با هدف بررسی‌های علمی بيشتر به پرتاب این موشک مبادرت ورزيده است.

پیتر لاوی همچنين اعلام کرد که این اقدام کره شمالی، تحریک آمیز است چرا كه تمایل این کشور برای آزمایش و توسعه توانمندي موشک‌های دوربرد را نشان می‌دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟