صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ترخيص خودروهاي توقيفي در آستانه نوروز

کد خبر: ۲۳۳۳۰۹
| |
3554 بازدید

سردار حسين ساجدي‌نيا،گفت: خودروهاي توقيف‌شده كه منع قضايي نداشته باشند، ترخيص مي‌شوند.

به گزارش ايسنا سردار حسين ساجدي‌نيا، رييس پليس تهران بزرگ ضمن تبريك فرا رسيدن نوروز 91 به شهروندان تهراني و آرزوي روزهاي بدون حادثه و تخلق در سال جديد، از ترخيص خودروهاي توقيف شده كه منع قضايي نداشته باشند، خبر داد.

اين مقام انتظامي تشريح كرد: كليه خودروهايي كه منع قضايي نداشته باشند روزهاي پنجشنبه (امروز)، جمعه، شنبه و يكشنبه با اخذ تعهد از مالكان آن ترخيص خواهند شد.

وي افزود: مالكان اين خودروها مي‌توانند با همراه داشتن مدارك و اسناد مالكيت خودروهاي خود، به ستاد ترخيص خودرو در شهر تهران مراجعه كرده و در صورتي كه خودروي آنها منع قضايي نداشته باشند، ترخيص خواهد شد.

سردار ساجدي‌نيا، با آرزوي اينكه سال جديد سالي بدون تخلف در حوزه‌هاي انتظامي و راهنمايي و رانندگي باشد، گفت: اميدوارم در سال جديد با رعايت قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي، شاهد تخلف در حوزه‌هاي راهنمايي و رانندگي و حوزه‌هاي ديگر نباشيم.

رئيس پليس پايتخت در بخشي ديگر از سخنان خود با اشاره به ايام پاياني سال خصوصا پنجشنبه پاياني سال 90 گفت: "جا دارد از شهروندان به خاطر رعايت توصيه‌هاي پليس در خصوص ورود و خروج به بهشت‌ زهرا (س) و رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي، تشكر كنم چرا كه همكاران من در پليس تهران بزرگ از ساعت چهار بامداد تا اين ساعت در طول مسير مستقر هستند و شاهد بوده‌ايم كه كمترين تراكم را در اين روز داشته‌ايم.

فرمانده انتظامي تهران بزرگ در پايان گفت: روز جمعه (فردا) و هنگام سال تحويل نيز ماموران پليس تهران بزرگ همچون امروز آماده ارايه خدمات انتظامي و راهنمايي و رانندگي به شهروندان هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟