خوانندگان "آس" بارسا و آپوئل را انتخاب کردند
حریف بعدی شاگردان مورینیو چه تیمی خواهد بود؟
نظرسنجی روزنامه آس اسپانیا نشان از تمایل بالای مردم برای برخورد رئال مادرید با یکی از دو تیم بارسلونا و آپوئل در مرحله یک چهارم نهایی دارد.
کد خبر: ۲۳۳۲۵۴
| | 2819 بازدید
روزنامه آس اسپانیا در یک نظرسنجی پس از روشن شدن هر ۸ تیم راه یافته به دور یک چهارم نهایی از مردم خواست تا حریف آینده رئال مادرید در مرحله بعدی را حدس بزنند.
به گزارش فارس، بر همین اساس آپوئل با ۳۳ درصد و بارسلونا با ۳۰ درصد بالاترین رای را آورده و پس از آن میتوان به چلسی ۹ درصدی، بنفیکای ۸ درصدی، مارسی و بایرن مونیخ ۷ درصدی و میلان ۵ درصدی اشاره کرد.
جالب این که رای دهندگان بین دو بازی ساده با آپوئل و سخت با بارسلونا گزینه اصلی را قاطعانه مشخص نکرده و در این میان دو دیدار بسیار متناقض و متضاد با هم را انتخاب کردهاند.
بسیاری از هواداران رئال مادرید نیز در سایتهای مشهور هواداری در مادرید دوست دارند حریف بعدی رئال مادرید آپوئل قبرس باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


