صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

گیتی پسند قهرمان لیگ برتر فوتسال شد

- سیزدهمین دوره مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاههای كشور، جمعه شب با قهرمانی تیم گیتی پسند اصفهان پایان یافت.
کد خبر: ۲۳۲۰۱۱
| |
3459 بازدید
 تیم گیتی پسند اصفهان در آخرین دیدار خود كه در سالن شهدای مخابرات اصفهان برگزار شد توانست با نتیجه ۱۱ بر دو تیم پیروزی تهران را شكست دهد و با اختلاف گل زده بهتر نسبت به تیم شهید منصوری قرچك عنوان قهرمانی این مسابقات را به دست آورد. 

به گزارش ایرنا، براساس این گزارش تیم گیتی پسند اصفهان با ۶۵ امتیاز و یك گل زده بیشتر نسبت به تیم شهید منصوری قرچك جام قهرمانی را بالای سربرد. 

تیم شهید منصوری قرچك نیز عصر روز جمعه در سالن پیروزی شهر اصفهان میهمان تیم فولاد ماهان این شهر بود و با نتیجه هفت بر دو به پیروزی رسید و به عنوان دوم بسنده كرد. 

جام و مدال های قهرمانی توسط 'عباس ترابیان' رییس كمیته فوتسال فدراسیون فوتبال به بازیكنان و مربیان تیم گیتی پسند اصفهان اهداء شد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟