صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جسد بن لادن به دریا انداخته نشده است!

کد خبر: ۲۳۱۷۷۲
| |
22021 بازدید
|

اسناد منتشر شده توسط سایت ویکی لیکس نشان می دهد برخلاف ادعای واشنگتن، جسد سرکرده القاعده پس از کشته شدنش به دریا انداخته نشده بلکه به آمریکا منتقل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، جسد "اسامه بن لادن" رهبر شبکه تروریستی القاعده بر خلاف آنچه رسانه های آمریکایی ادعا کرده اند به دریا انداخته نشده است.

اسناد افشا شده توسط پایگاه اینترنتی ویکی لیکس نشان می دهد نیروهای سازمان اطلاعات و امنیت مرکزی آمریکا (سیا) پس از اجرای عملیات تروریستی علیه بن لادن، جسد وی را به خاک این کشور انتقال داده اند.

این اطلاعات پس از هک پست الکترونیکی شرکت امنیتی Stratfor به دست آمده است. بر این اساس "فرد بورتون" معاون رئیس این شرکت بر این باور است که جسد بن لادن با یک هواپیمای سیا به یک پایگاه نظامی در مریلند منتقل شده است.

این در حالی است که طبق گزارش رسمی دولت آمریکا بن لادن پس از کشته شدن در عملیات نیروهای ویژه این کشور در حومه اسلام آباد پاکستان در تاریخ دوم ماه می 2011 و پس از انجام به اصطلاح شعائر مذهبی به نقطه نامعلومی در دریا انداخته شد.

به گفته بورتون، آمریکایی ها کوشیده اند با ساختن داستان به دریا انداختن جسد بن لادن، شبیه مورد "آدولف آیشمن" از متهمین ردیف اول هولوکاست عمل کنند. این افسر ارشد رژیم نازی پس از دستگیری توسط موساد در آرژانتین در سال 1962 اعدام شده و خاکسترش بر فراز دریای مدیترانه پخش شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۱۱
ناشناس
|
Philippines
|
۱۹:۳۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
چه کسی موزدور 30 سال خدمتشو می کوشه؟؟؟ من مطمنم بن لادن زنده است!
تابناک*
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
فیدل کاسترو در مورد بوش پسر گفت :امیدوارم به اندازه ای که ظاهرش میگه احمق نباشه...اوباما شانس آورده که کاسترو تو این روزا دل و دماغ نداره....
تهرانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
آیا واقعاً کشته شده است یا با تغییر چهره و هویت در یکی از مناطق خوش آب و هوای آمریکا در حال خوش گذرانی و زندگی جدید می باشد؟
اوس باغلاری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
عجب مارمولکی هستند این امریکایی ها شاید بردنش تا شبیه سازیش بکنن
ناشناس
|
Canada
|
۲۰:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
"آیخمن" به تلفظ آلمانی نزدیک تر است تا "آیشمن"
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۴۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
سلام
سايت ويكي ليكس، اسناد را قبل از مرگ بن لادن منتشر كرد. يكم فكر كنيد سپس خبر را منتشر كنيد.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
ما نفهميديم بالاخره ويكيليكس خوبه يا بده. هرجا به نفعتونه با آب و تاب تعريف ميكنيد و هر جا به ضررتونه با تعجب اخبارشو پخش ميكنيد.
نوید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
بن لادن مترسکه خودشون بود.
مجتبی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
بن لادن خودش یه تروریست بوده. حالا عملیات تروریستی آمریکا علیه بن لادن دیگه چه صیغه ایه؟؟؟؟
egef
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۸
حالا که چی؟
جسد مال خودشونه
هر کاریش میخوان میکنن
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟