صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فاصله بوشهر تا گناوه 30 کیلومتر کم می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با اشاره به اهمیت پروژه بوشهر - شیف – گناوه گفت: این پروژه به طول 88 کیلومتر و در قالب 9 قطعه تعریف شده که 4 قطعه آن 100 درصد اتمام یافته و در کل 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
کد خبر: ۲۳۰۴۷۹
| |
29893 بازدید
|
۳
وعده ها- مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر گفت: فاصله بوشهر تا گناوه 30 کیلومتر کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صفایی بوشهری چهارشنبه‌شب در بازدید از طرح‌های راهسازی در بندر گناوه اظهار داشت: توسعه راه و بزرگراه در سطح استان بوشهر در سال‌های اخیر با کیفیت مطلوبی انجام شده و این روند در سال جاری تداوم دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر با اشاره به اهمیت پروژه بوشهر - شیف – گناوه گفت: این پروژه به طول 88 کیلومتر و در قالب 9 قطعه تعریف شده که 4 قطعه آن 100 درصد اتمام یافته و در کل 80 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

وی اضافه کرد: با تلاش صورت گرفته به امید خدا تا پایان 3 ماهه اول سال آینده تقدیم مردم ولایتمدار استان بوشهر خواهد شد.

صفایی بوشهری با بیان اینکه فاصله بوشهر تا گناوه 30 کیلومتر کاهش می‌یابد تصریح کرد: با راه‌اندازی این مسیر فاصله مرکز تا شمال استان 30 کیلومتر کمتر می‌شود و شاهد افزایش ایمنی و کاهش زمان سفر خواهیم بود.

وی با بیان اینکه این محور تأثیر به سزایی در تجارت صنعت و صید و صیادی خواهد داشت، گفت: امیدوار هستیم این طرح به زودی تکمیل شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان بوشهر همچنین با اشاره به وضعیت پروژه‌های مسکن مهر شهرستان گناوه اظهار داشت: این پروژه شامل 340 واحد است که بیش از 85 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که انشاءالله در خرداد ماه سال آینده به مردم شریف و ولایتمدار شهرستان گناوه تحویل داده می‌شود.

صفایی بوشهری یادآور شد: تلاش این اداره کل ضمن رعایت استاندارد، ایمنی و به کارگیری نیروهای فنی و پیمانکاران دارای صلاحیت، سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی و به بهره‌برداری رسیدن هر چه سریعتر آنهاست.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
30 كيلومتر واااااااااايييييييييي
چقدر زياد!!!!!!!!!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
برای راه 150کیلومتری خیلی هم کم نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
بابا دروغ محضه. ما که گناوه ای هستیم که چیزی ندیدیم . اخه قسمت اصلی که باتلاق هست هنو هیچ خبری نیست . تا اونجا هم درست بشه این 80 درصد (بقول اقایون) خراب شده
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار