صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کلینتون: رفتار ایران ما را گیج کرده است

کد خبر: ۲۳۰۱۵۹
| |
18599 بازدید
|
۲

وزیر خارجه آمریکا در مجلس سنا گفت: دولت باراک اوباما به طور جدی در پی اجرای درست و کامل تحریم ها علیه ایران است و در این راه دیگر متحدان از جمله ژاپن و اتحادیه اروپا، با واشینگتن همکاری می کنند.

به گزارش فارس به نقل از رویترز، خانم کلینتون گفت: «اتحادیه اروپا به طور جدی در حال همکاری است ولی برخی کشورها مثل ژاپن، به رغم برنامه جدی برای همکاری، برای کاهش واردات نفت از ایران با موقعیتی خاص و ویژه روبرو هستند.»

وی همچنین افزود: «محاسبه و ارزیابی ما این است که ایران در حال حاضر برای دستیابی به بمب اتمی تصمیمی نگرفته است هرچند به اعمالی دست می زند که تردیدها را افزایش می دهد و سوالات زیادی ایجاد می کند.»

همچنین به گزارش خبرگزاری آسوشیتد پرس، خانم کلینتون در جلسه ای با کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا گفت: «البته دلیل این اقدامات را هم نمی دانیم. برای مثال هنوز برای ما سوال است که چطور صدام حسین سعی می کرد به همه بقبولاند سلاح بیولوژیکی، شیمیایی و سلاح کشتار جمعی در اختیار دارد در حالی که به آن دسترسی نداشت.»

وزیر خارجه آمریکا افزود: «ما با جدیت تمام مشغول اجرای تحریم های جدید علیه ایران هستیم و با توجه به برنامه دولت آمریکا، ابزارهای لازم برای جلوگیری از دستیابی ایران به بمب اتمی را دنبال می کنیم.»

هیلاری کلینتون گفت که «گفت وگویی صادقانه» با چند تن از کشورهای طرف معامله با ایران داشته و نتیجه این بوده که حرکت رو به کاهش برای خرید نفت ایران و نیز خودداری از همکاری با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران شکل گرفته است.

وی افزود: «اتحادیه اروپا و ژاپن از شاخص ترین مثال ها در این مورد هستند که قدم های بسیار بزرگی برداشته اند و سهم بزرگی در پایین آوردن درآمد ایران از بازار نفت داشته اند. با این حال برخی از کشورها هستند که با مشکلاتی خاص روبرو هستند که نمونه آن ژاپن است.»

روزنامه ژاپنی «نیکی» هفته گذشته از امکان کاهش «۲۰ درصدی واردات نفت از ایران» خبر داده و افزود که ژاپن و آمریکا تا پایان ماه فوریه، هفته جاری، بر سر نحوه کاهش وابستگی ژاپن به نفت ایران به توافق‌های اولیه دست خواهند یافت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۲
انتشار یافته: ۲
حمید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
ماچاه آب درخانه داریم و نیازی به هیچکس نداریم ولی یک نفر آنور کره زمین شیر آب خانه اش رابسته و میخواهدماازتشگی بمیریم .یکی به اینا حالی کنه بابا اشتباه حرکت میکنید اینکه خودتان برای خودتان تصیمیم بگیرید و خودتان راوکیل وصی دنیا بدانیدجواب نمیدهد . مانیازی به شما نداریم ما میتوانیم بسیاری ازکشورهارا هم پشتیبانی کنیم . فکر میکنید ما ازگرسنگی میمیریم ویا صنعت ما ازبین میرود ویا ملت ما ودولت ما به جان هم میافتند وووووووووهنوز یادشان نرفته ونخواهد رفت زمانی که شما برکشورها اقایی میکردید.وثروت و جوانان شان را میبردید.حالا همه شما شناخته اند دیگر گذشت انزمان . باید فکر جدیدی به حال خودکنید که اینطور که پیداست مغزتان کارنمیکند.
امیر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
مردم ایران از همین پروبازی آمریکایهاست که همیشه رودروی انهاقرارگرفته چون مادوست نداریم اجنبی برای ماتعیین تکلیف کنه ماخودمان ملت آزاد هستیم .کلینتون بره یه فکری به کشورخودش بکنه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟