صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دنیزلی به ماشین مورد علاقه‌اش رسید

سرمربی پرسپولیس بالاخره به هدفش رسید و در تهران هم ماشین شاسی بلند سوار شد.
کد خبر: ۲۲۹۵۱۱
| |
12979 بازدید
 معمولا رسم بر این است که مدیران برای مربیان خارجی یک خودرو که مورد پسندشان باشد را در نظر می‌گیرند. در باشگاه پرسپولیس نیز همین ماجرا اتفاق افتاد و بعد از جذب دنیزلی از سوی مدیران این باشگاه رویانیان به دنبال تهیه ماشینی بود که به درد دنیزلی بخورد.

به گزارش 24: بر اساس اخبار رسیده، رویانیان که خودش از ماشین‌های روز شناخت خوبی دارد ۵ ماشین در رنگ‌های مختلف برای دنیزلی تهیه می‌کند تا او یکی را انتخاب کند اما بعد از سفری که به ترکیه داشته متوجه می‌شود که این مربی سالهاست که فقط ماشین‌های شاسی بلند سوار می‌شود و همین مسئله موجب می‌شود تا در بازگشت به تهران برای دنیزلی یک دستگاه سورنتو تهیه کند.

گفتنی است دنیزلی در دوره قبل حضورش در ایران از باشگاه پرسپولیس یک دستگاه ماشین شاسی بلند گرفته بود. 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟