صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افزايش 11 درصدی توليد فولاد خام كشور

کد خبر: ۲۲۹۴۱۴
| |
2280 بازدید
  توليد محصولات فولادي در كشور تا انتهاي بهمن ماه نيز با رشد 8درصدي از مرز 15ميليون و 700هزار تن گذشت و اين در حاليست كه درمدت مشابه سال گذشته 14.5ميليون تن از اين محصولات توليد شده بود.

میزان تولید فولاد خام کشور تا انتهای بهمن ماه سال جاری با رشد ۱۱. ۱درصد همراه شد. 

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد، ‌در این مدت افزون بر ۱۲میلیون و ۹۰۰هزار تن شمش فولادی تولید شد این در حالیست که در مدت مشابه سال قبل ۱۱. ۶میلون تن فولاد خام در کشور تولید شده بود. 

در این میان شرکت‌های خصوصی با رشد ۴۸درصدی، ‌بیش از یک میلیون و ۱۸۶هزار تن فولاد خام تولید کردند. در همین حال شرکت فولاد مبارکه با تولید ۵. ۱میلیون تن، ‌خوزستان با ۳ میلیون تن و ذوب آهن با ۲. ۱ میلیون تن به ترتیب بیشترین ارقام تولید را در اختیار داشتند. 

از سوی دیگر تولید محصولات فولادی در کشور تا انتهای بهمن ماه نیز با رشد ۸درصدی از مرز ۱۵میلیون و ۷۰۰هزار تن گذشت. این در حالیست که درمدت مشابه سال گذشته ۱۴. ۵میلیون تن از این محصولات تولید شده بود. در مدت یازده ماه امسال بخش خصوصی با اندکی فاصله نسبت به فولاد مبارکه به تولید ۴. ۹میلیون تنی دست یافت در حالیکه شرکت فولاد مبارکه ۵. ۱میلیون تن محصول تولید کرد. 

همچنین ملی فولاد و ذوب آهن نیز با تولید ۳. ۱ میلیون و ۲. ۴میلیون تن در جایگاه‌های بعدی تولید محصولات فولادی قرار گرفتند. 


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟