صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

در جامعه دينی، ازدواج سازماني معنا ندارد

امان‌الله قرائی مقدم
کد خبر: ۲۲۹۳۰۱
| |
2677 بازدید

خانواده‌هاي ايراني با توجه به پايبندي به سنت‌ها در زمينه ازدواج، همسر گزيني از طريق مراكز همسر يابي را هيچ‌گاه تاييد نمي‌كنند. اين مراكز با توجه به نوع فعاليتي كه دارند مناسب مراجعه افراد مجرد نيست ولي افرادي كه در سنين ميانسالي قرار دارند و يا مطلقه هستند نيز مي‌توانند از اين مراكز استفاده كنند.

اكثر مراكز همسر يابي تجربه موفقي نداشته‌اند و تعدادي از آنها نيز در چند سال اخير پلمب شده‌اند. با وجود فعاليت ناموفق 30 ساله اين مراكز در كشور سابقه خوبي نيز در انتظار مراكز دولتي همسر گزيني نيست و مطمئنا جامعه نيز از اين مراكز - چه خصوصي باشند و چه دولتي- استقبال نخواهد كرد و ايجاد اين مراكز دور باطل است.

اين مراكز طلاق، فساد و خودكشي را در جامعه زياد مي‌كنند و زنان و مرداني كه از اين طريق با هم آشنا شده‌ و ازدواج مي‌كنند، خانواده موفقي نخواهند داشت و در ازدواج به مشكل بر مي‌خورند. مراكز همسريابي بر خلاف تبليغات وسيعي كه دارند نتوانسته‌اند حتي 10 نفر را براي ازدواج موفق جذب كنند و 90 درصد ازدواج‌هايي كه در اين مراكز انجام مي‌شود منجر به طلاق شده است چرا كه اينگونه ازدواج‌ها مبناي منطقي ندارند.

دختران و پسرانی که از طریق سایت‌ها و مراکز همسر یابی با یکدیگر آشنا می شوند، هیچ گونه شناختی از گذشته یکدیگر ندارند و عدم آشنایی درست و صحیح دختر و پسر به هنگام ازدواج از یكدیگر سبب بروز مشكلات فراواني در زندگی خانوادگی پس از ازدواج می شود. در اينگونه ازدواج‌ها معمولا ابعاد ناشناخته زندگي افراد پنهان و مخفي مي‌ماند و اينگونه موارد باعث افزايش مشكلات در طول زندگي و در نهايت طلاق مي‌شود.

افرادی که از طريق مراكز همسر يابي با يكديگر ازدواج مي‌كنند، از ازدواج خود هيچ‌گاه احساس رضايت ندارند. همواره در فکر دختر این مسئله است که همسرش از جاهای دیگر وامانده و درمانده بوده و ناچار با او ازدواج كرده است.

پسر نیز چنین عقیده‌ای خواهد داشت.جامعه هم ديد خوبي نسبت به اين افراد ندارد و با نگاه فردي كه به صورت رسمي به خواستگاري رفته،به وي نگاه نمي‌كند.

جامعه ما جامعه‌اي اسلامي است و ازدواج سازماني در آن نقشي ندارد و سازمان‌ها نيز نمي‌توانند نظارت صحيح بر موضوع مهمي چون ازدواج داشته باشند. اگر سازماني بخواهد در اين امور دخالت كند بدترين ضربه را به نظام خانواده می‌زند.

مسئولاني كه با اين طرح موافقت كرده‌اند و مي‌خواهند مراكز همسر گزيني دولتي را در جامعه راه‌اندازي كنند آيا موافق هستند كه فرزندانشان به اين صورت و با مراجعه به مراكز همسر يابي ازدواج كنند؟

*آسيب‌شناس اجتماعي

منبع: تهران امروز

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟