صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بودجه بازسازی و نوسازی مدارس افزایش می‌یابد

کد خبر: ۲۲۸۹۱۷
| |
1777 بازدید

سیدقدرت‌الله حسینی‌پور با بیان اینکه بودجه آموزش و پرورش در سال ۹۱ بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان است، تصریح کرد: اگر بودجه‌ای که ارائه شده، دستخوش تغییرات نشود، بودجه سال آینده آموزش و پرورش مناسب ارزیابی خواهد شد. 

به گزارش خانه ملت نماینده مردم گچساران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بودجه سال گذشته آموزش و پرورش حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان بود و این وزارتخانه در سال ۹۰ کسری بودجه نداشت.

وی افزود: به نظر می‌رسد که بودجه پیش‌بینی شده در سال آینده برای آموزش و پرورش کافی است، زیرا افزایش حقوق‌ها در آن پیش‌بینی شده است.

این نماینده مردم در مجلس هشتم، درباره ردیف بودجه بازسازی و نوسازی مدارس بیان کرد: در این بخش، یکهزار میلیارد تومان اختصاص داده شده است که باید تغییر کند، زیرا معتقدیم با توجه به عمق مشکلات این بخش کافی نیست و باید افزایش یابد.

لایحه بودجه سال ۱۳۹۱ داوزدهم  بهمن ماه از سوی رئیس‌جمهوری به مجلس شورای اسلامی ارائه شد؛ بودجه سال ۱۳۹۰ آموزش و پرورش حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان بود و بر اساس اعلام کارشناسان این بودجه در سال ۱۳۹۱ نیز دستخوش افزایشی خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟