طوفانی جدید برای استقلال؛
افشاگری فرهاد مجیدی در راه است
با خروج مجیدی از استقلال، این تیم پرستاره دیگر روی خوش به خود ندید و پس از آنکه صدر جدول را از دست داد در دربی حساس دور برگشت نیز بازی را در شرایطی به حریف واگذار کرد که وجود یک بزرگتر در تیم می توانست بازی 2 بر صفر برده را در ده دقیقه پایانی به سود استقلال به پایان برد، اما چنین نشد و بی تجربگی بازیکنان آبی پوش و عدم حضور یک مهره باتجربه سبب شد تا دربی هفتاد و چهارم به شکلی ناگهانی به سود قرمزها تمام شود.
کد خبر: ۲۲۸۵۹۴
| | 4781 بازدید
فرهاد مجیدی، کاپیتان محبوب استقلالی ها حدود دوماه پیش از میان آبی پوشان جدا شده و به بهانه آنچه که از آن به عنوان نگرانی برای کودک یاد می شود، به قطر رفت.
به گزارش «شفاف» با خروج مجیدی از استقلال، این تیم پرستاره دیگر روی خوش به خود ندید و پس از آنکه صدر جدول را از دست داد در دربی حساس دور برگشت نیز بازی را در شرایطی به حریف واگذار کرد که وجود یک بزرگتر در تیم می توانست بازی 2 بر صفر برده را در ده دقیقه پایانی به سود استقلال به پایان برد، اما چنین نشد و بی تجربگی بازیکنان آبی پوش و عدم حضور یک مهره باتجربه سبب شد تا دربی هفتاد و چهارم به شکلی ناگهانی به سود قرمزها تمام شود.
از همین رو اغلب هواداران دلیل شکست در دربی هفتاد و چهارم و از دست دادن صدر جدول توسط استقلال را چیزی جز جدایی مجیدی از این تیم نمی دانند. اتهامی که فرهاد مجیدی طاقت گوش کردن به آن را نداشته و شنیده می شود در آینده ای نزدیک قصد افشاگری دارد.
افشاگري او قرار است مفصل و مستند باشد. از جمله مواردي كه او ميخواهد به آن اشاره كند اين است كه آقايان از طريق چه ارگانهايي به ثروت رسيدند و از قبل نام استقلال پول در آوردند؟! شنيده ميشود فرهاد قصد دارد عليه شعبه فوتبالي اين آقايان هم صحبتهايي كند. البته فرهاد قصد ندارد حرفي عليه فتحا...زاده بزند از آنجا كه رابطه بسيار خوبي هم با مظلومي، پورحيدري و فريبا دارد به طور قطع عليه آنها حرفي نخواهد زد. به هر حال فرهاد تا پيش از پايان سال و پس از فينال جامحذفي حرفهاي خود را خواهد زد و به قولي گردوخاك به پا ميكند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


