صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
دروازه‌بان بوسنیایی وارد ایران شد/ ادوکوویچ منتظر تایید نهایی دنیزلی

رقیب معمارزاده و هوشیار از اروپا آمد

دروازه‌بانی از کشور بوسنی و هرزگوین برای مذاکره و حضور در تمرینات پرسپولیس وارد ایران شد.
کد خبر: ۲۲۷۸۴۱
| |
5149 بازدید
پس از عملکرد ضعیف میثاق معمارزاده و حسین هوشیار مسئولان باشگاه پرسپولیس به این نتیجه رسیدند که برای لیگ قهرمانان آسیا از دروازه‌بان خارجی استفاده کنند چرا که در این مسابقات برخلاف لیگ ایران استفاده از دروازه‌بان خارجی ممنوع نیست. 

 به گزارش خبرگزاری فارس، از همین رو  آسمیر ادوکوویچ که اهل بوسنی است شب گذشته وارد ایران شد. این دروازه‌بان قرار است فردا جلسه‌ای با دنیزلی داشته باشد و سپس در تمرینات شرکت کند.

همچنین با نظر مسئولان باشگاه پرسپولیس قرار است شیث رضایی از فردا در تمرینات پرسپولیس حضور داشته باشد تا در صورتی که نظر دنیزلی را جذب کند در لیگ قهرمانان آسیا به میدان برود. وی در رقابت‌های داخلی محروم است و برای حضور در آسیا مشکلی ندارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟