صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اطلاعیه وزیر اسبق نفت درباره جریان انحرافی

در پی انتشار برخی از شایعات مبنی بر ارتباط وزیر اسبق دولت نهم با جریان انحرافی در دولت، ستاد انتخاباتی سید کاظم وزیری هامانه طی اطلاعیه‌اي هرگونه ارتباط با این جریان را تکذیب کرد.
کد خبر: ۲۲۷۷۹۷
| |
3703 بازدید

وزیری هامانه ارتباط با جریان انحرافی را بشدت تکذیب کرد.

به گزارش ایلنا از یزد، در پی انتشار برخی از شایعات مبنی بر ارتباط وزیر اسبق دولت نهم با جریان انحرافی در دولت، ستاد انتخاباتی سید کاظم وزیری هامانه طی اطلاعیه هرگونه ارتباط با این جریان را تکذیب کرد.

ستاد انتخاباتی وزیری هامانه در این اطلاعیه آورده است:

سید کاظم وزیری هامانه، از معدود افرادی بود که در دولت نهم، از بطن وزارتخانه متبوع خود به مقام وزارت رسید و توانست تجربیات خود در سالهای دراز فعالیت در وزارت نفت را در راس این مجموعه عریض و طویل، به کارگیرد و سروسامانی - ولو نسبی - به وزارت نفت دهد.

هر چند که او رای اعتماد ۱۷۲ نفر از وکلای ملت را افتخاری برای خود و خانواده صنعت نفت می‌دانست اما شاهد بودید توسط جریان انحرافی با افتخار برکنار شد و حاضر نشد برای ماندن در پست وزارت از اعتقادات خود دست بکشد.

مهندس وزیری از فشارهای تحمیل شده از سوی آقای احمدی‌نژاد و اختلاف دیدگاهی با او سخن گفته و افزوده: آقای احمدی‌نژاد نظراتی داشته که او از نظر فنی – تخصصی شرعاً به خود اجازه نمی‌داده آن‌ها را پیاده کند.

در این اطلاعیه به نقل از وزیری هامانه آمده است: یک مورد خاص مطرح شد که شخص خاص باید قائم‌مقام وزیر نفت شود و من با‌شناختی که داشتم و اطلاعاتی که به دست آورده بودم، این موضوع برایم حیثیتی و اعتقادی بود، اعلام کردم من نمی‌پذیرم؛ کار گره خورد و با کمال میل و رضایت، صندلی وزارت نفت را برای حفظ صنعت نفت تقدیم کردم.

به گفته او، آقای احمدی‌نژاد هیاتی را به او برای تصمیم‌گیری در کارهای نفت ابلاغ کرده بود که اگر چه او نپذیرفته اما وزرای بعدی آن را پذیرفتند تا این‌که شورای نگهبان چند وقت پیش فعالیت و انتصاب این هیات را خلاف قانون دانست. به عبارتی دو تا سه سال این هیات خلاف قانون تصمیم‌گیری کرد تا شورای نگهبان اعلام نظر کرد.

ستاد وزیری هامانه همچنین تاکید کرده است که او ناگفته‌های زیادی در زمان وزارت دارد که باید در زمان مناسب بیان شود.

این ستاد تاکید کرده: وزیری هامانه هرگز برای بدست آوردن پست دنیوی حاضر به زیر پا گذاشتن اعتقادات خود نشده که اگر چنین بود همچنان در پست وزارت باقی مانده بود.

در صحنه انتخابات نیز وامدار هیچ گروهی نبوده و نخواهد بود؛ با اتکا به داشته‌های خود و توانمندی‌هایش پا به صحنه انتخابات گذاشته و انتخاب مردم مومن دارالعباده هر آنچه که باشد قابل احترام خواهد بود. قطعا عدم تمکین او از جریان انحرافی، باعث خواهد شد که عده‌ای درصدد تخریب و وارد نمودن اتهامات بی‌اساس و واهی بر آیند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟