صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

توجیه جالب حبیب رضایی درباره فیلم کاهانی

قتی در تریبونهای رسمی عباراتی شنیده می شود که حتی درخانواده هم نمی توان آنها را عنوان کرد واقعا بی انصافی است که چند تا کاراکتر علاف که اتفاقا فرهیخته هم نیستند را نقد کنیم و بگوییم چرا ازاین دیالوگها استفاده کرده اند.
کد خبر: ۲۲۷۵۶۰
| |
7179 بازدید

حبیب رضایی بازیگر مطرح سینمای ایران در بخشهایی از مصاحبه خود با نشریه نسل امروز واکنش جالبی به برخی انتقادات از فیلم «اسب حیوان نجیبی است» ساخته عبدالرضا کاهانی داده است.

به گزارش پارس توریسم، حبیب رضایی که در این فیلم رضا کاهانی حضور داشته در پاسخ به این سوال: یک نقدی بر دیالولگها وارد شده و برخی معتقدند که کلمات توهین آمیزی در دیالولگها به کار رفته است. شما این نظریه را تایید می کنید ؟

حبیب رضایی در پاسخ گفته: وقتی در تریبونهای رسمی عباراتی شنیده می شود که حتی درخانواده هم نمی توان آنها را عنوان کرد واقعا بی انصافی است که چند تا کاراکتر علاف که اتفاقا فرهیخته هم نیستند را نقد کنیم و بگوییم چرا ازاین دیالوگها استفاده کرده اند.

در زندگی عادی همه ما این دیالوگها وجود دارد. به نظر من اگر می خواستیم فضا رئالیستی تر به نظر ید باید از دیالولگهای عامیانه بیشتری استفاده می کردیم اما به نا بر هزار جور ضرورت و معنویت این اتفاق در ساختار آنطور که باید رخ نداد.

البته حرف من این نیست اگر این دیالوگها وجود نداشته باشد فیلم بهم می ریزد یا اینکه بگویم فیلم برپایه این دیالوگها  استوار است نه، اگر آنها را حذف کنیم اتفاقی برای فیلم نمی افتد ولی با وجود این دیالولگها کاراکترها واقعی تر به نظر می رسند خب این آدمها شاهنامه یا شعر نو که نمی خوانند، ادبیات صحبت کردن این افراد ازاین جنس است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟