صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نگاه اتوبوسی به تاکسی، ریشه اشتباه است

اگرمی‌خواهیم مشکل تاکسیرانی را در تهران رفع کنیم باید از نگاه اتوبوسی به آن بپرهیزیم/ سوار کردن مسافر به صورت دربستی به جز در تاکسی‌های تلفنی، ممنوع است و گشت‌های سازمان تاکسیرانی با متخلفان برخورد می‌کنند.
کد خبر: ۲۲۶۲۶۳
| |
2351 بازدید

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران معتقد است نگاه ما به تاکسی در کشور از ریشه اشتباه است چون تصور می‌کنیم تاکسی همانند اتوبوس و مینی‌بوس است و هیچ‌گاه نباید کمتر از چهار مسافر سوار کند.

به گزارش ایلنا، "جعفر تشکری‌هاشمی" با بیان این مطلب اظهار داشت: « تاکسی در همه دنیا، یک وسیله نقلیه نیمه عمومی‌ست که وظیفه دارد مسافري را كه از مبدا سوار می‌کند به مقصد برساند نه اینکه تکه‌تکه مسافر، سوار و پیاده کند و همیشه موظف باشد چهار مسافر داشته باشد.»

او ادامه داد:« تاکسی باید مبدا و مقصدی باشد و کرایه‌های آنها نیز باید با توجه به نوع اتومبیل و شرایط رانندگی تغییر کند.»

تشکری هاشمی افزود:« متاسفانه به علت اینکه ما زیرساخت‌های لازم را برای جابجایی مسافر مانند مترو و اتوبوس در شهر از ابتدا فراهم نکردیم نگاه به تاکسی، مانند وسیله نقلیه عمومی در ذهن‌ها نقش بسته است.»

وی با بیان اینکه می‌توان نگاه اشتباه به تاکسی را با استفاده از تاکسی‌متر اصلاح کرد، اظهار داشت: « متاسفانه به علت مقاومت راننده و مسافر در برابر استفاده از تاکسی‌متر، فرهنگ استفاده از آن در جامعه نهادینه نشده است.»

معاون شهردار تهران خاطر نشان کرد:« همین اجرای سیستم سنتی موجب شده تا طولانی شدن مدت زمان انتقال مسافران شهري، به‌واسطه ترافیک یا در هنگام بارندگی، سبب نارضایتی رانندگان از نرخ کرایه‌ها و ایجاد تنش با مسافران شود.»

وی متذکر شد:« این امر می‌تواند گرایش رانندگان تاکسی را به مسافر دربستی سوار کردن به ویژه در هنگام بارندگی سبب شود.»

تشکری هاشمی ادامه داد:« سوار کردن مسافر به صورت دربستی به جز در تاکسی‌های تلفنی، ممنوع است و گشت‌های سازمان تاکسیرانی با متخلفان برخورد می‌کنند.»

او اضافه کرد: « همچنین اگر شهروندان با چنین مواردی برخورد کردند، می‌توانند با سامانه 1888 تماس بگيرند تا به شکایت آنها ترتیب اثر داده شود.»

به گفته وی در 22 منطقه شهرداری تهران کمیته‌های انضباطی وجود دارد که رانندگان متخلف به این قسمت‌ها احضار شده و متناسب با نوع تخلف با آنها برخورد می‌شود.

رئیس سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در عین حال خاطر نشان کرد: « باید دانست که رانندگی تاکسی به ویژه در شهری مانند تهران با جابجایی 4 میلیون و 500 شهروند کار بسیار سخت و طاقت‌فرسائی است.»

او ادامه داد: « رانندگی در گرما، سرما، بارندگی، ترافیک سنگین و آلودگی کار رانندگی تاکسی را در رده مشاغل بسیار سخت قرار داده که گاهی مورد بی‌مهری قرار می‌گیرد.»

تشکری هاشمی متذکر شد:« تاکسی وسیله‌ای است که 100 درصد هزینه‌های آن توسط راننده آن تامین می‌شود و درآمد وی نتیجه کارکردنش است و از هیچ تسهیلاتی برخوردارنیست.»

او با بیان اینکه برخی از تاکسی‌داران کسانی هستند که از مشاغل دیگر بازنشسته شده‌اند، اظهار داشت:«این امر موجب می شود تا سرعت عمل و کارآیی این افراد به ویژه در شرایطی مانند بارندگی کاهش یابد.»

به گفته وی این عوامل نیز علت دیگری برای روی آوردن به سمت مسافر دربستی در این دسته از رانندگان تاکسی است.

معاون شهردارتهران گفت: « به نظر من اگر می‌خواهیم مشکل تاکسیرانی در تهران را رفع کنیم باید از نگاه اتوبوسی به آن بپرهیزیم، تاکسی نباید نقش اتوبوس را بازی کند بلکه باید مبدا و مقصدی باشد.»

وی تصریح کرد:« مسافر دربستی اساس کار تاکسی است و برای این کار در نظر گرفته شده است. اما متاسفانه خلاء‌های ما در بخش حمل‌و‌نقل عمومی در شهرها موجب ایجاد دید اشتباه و وارد شدن فشار مضاعف بر بخش تاکسیرانی در کشور شده است.»

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟