صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

لاریجانی: بودجه را سرسری تصویب نمی کنیم

کد خبر: ۲۲۵۵۱۹
| |
5962 بازدید

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر یک نماینده که خواهان بررسی لایحه بودجه 91 تا پایان سال شد، تأکید کرد: نمی توان بودجه 91 را سرسری بررسی کرد.

به گزارش مهر، مهدی کوچک زاده نماینده تهران در جلسه علنی روز چهارشنبه در تذکری خواهان تلاش مجلس برای بررسی بودجه 91 در ماه های پایانی سال 90 شد.

وی با بیان اینکه این تذکر را برای حفظ شان و منزلت مجلس بیان می کند، گفت: در 2 دوره 15 روزه کمیسیون های تخصصی و کمیسیون تلفیق طبق آیین نامه داخلی مجلس باید بودجه را بررسی کنند.

عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس ادامه داد: فارغ از اینکه دیگران چه کرده اند و چه تعلل هایی داشته اند و بودجه را دیر به مجلس آورده اند و خلاف قانون عمل کردند، ما خودمان که می توانیم خودمان را امر به معروف و نهی از منکر کنیم.

کوچک زاده گفت: این امکان وجود داد که تعداد روزهای در نظر گرفته شده برای بررسی بودجه در کمیسیون های تخصصی و کمیسیون تلفیق کاهش داده شود تا در نیمه دوم اسفند بررسی لایحه بودجه در صحن مجلس آغاز شود.

وی ابراز عقیده کرد: این به نفع ملت و تامین آبروی مجلس است تا اینکه بحث کنیم آیا از هفته آینده جلسه را تعطیل کنیم یا نکنیم یا اینکه رسانه ها درباره این کار چه می گویند. رسانه ها را هر کار کنید حرف خودشان را می زنند اما باید تلاش کنیم که در سال جهاد اقتصادی بودجه 91 را تمام کنیم نه اینکه بگوییم چون دیگران دیر آوردند ما هم به اینگونه عمل کنیم.

علی لاریجانی رئیس مجلس در پاسخ به کوچک زاده گفت: به هر حال دولت باید 15 آذر لایحه را می آورد که دو ماه تاخیر داشت ، در عین حال ما باید تلاش کنیم حتما در اسرع وقت بودجه تصویب شود همانطور که به محض ارائه بودجه آن را تکثیر کردیم.

رئیس مجلس ادامه داد: نمایندگان 10 روز حق دارند پیشنهادات خود را به کمیسیون ها ارائه دهند و کمیسیون ها نیز 15 روز وقت بررسی دارند که این دو می تواند با هم همپوشانی داشته باشند و از طرف دیگر 15 روز دیگر کمیسیون تلفیق نیز فرصت دارد بودجه را بررسی کند اما با توجه به سنت سالهای گذشته بررسی بودجه در کمیسیون تلفیق آنقدر کش و قوس دارد که از 15 روز تجاوز می کند.

وی ادامه داد: نمی شود بودجه را سرسری بررسی کرد نمی توانیم به خاطر کمبود وقت بودجه را همینطوری تصویب کنیم. ضمن دقت باید از زمان استفاده کنیم.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟