صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آمادگی همه جانبه برای برگزاری داربی

کد خبر: ۲۲۳۹۵۴
| |
2049 بازدید
|
۱
سازمان‌هاي آتش‌نشاني و اورژانس، فرماندهي انتظامي تهران بزرگ، پليس راهور تهران و شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه تمهيدات خود را براي پوشش امدادي و انتظامي داربي 74 روز پنج‌شنبه پايتخت اعلام كردند.

به گزارش ایسنا، سعيد سعيدي‌فر در مورد تمهيدات انتظامي بازي دو تيم استقلال و پيروزي با بيان اينكه پليس براي برقراري امنيت داربي 74 روز پنج‌شنبه آمادگي کامل دارد گفت: پليس همانند گذشته طرح‌هاي انتظامي و ترافيکي ويژه اين بازي را در ورزشگاه و اطراف آن اجرا مي‌کند.

رييس مرکز اطلاع‌رساني پليس تهران ادامه داد: نيروهاي انتظامي به منظور برقراري انتظام بخشي از صبح روز بازي در ورزشگاه و مسيرهاي منتهي به آن مستقر شده و تا تخليه کامل ورزشگاه حضور دارند.

وي در پايان از تماشاگران فهيم دو تيم تهراني خواست تا به منظور برقراري بهتر نظم با ماموران همکاري کنند.

استقرار100 آتش‌نشان براي پوشش حوادث احتمالي داربي

همچنين فتح الله تيموري معاون عمليات آتش‌نشاني تهران در مورد تمهيدات سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني در شهرآورد تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس نيز با بيان اينكه 100 آتش‌نشان پوشش امدادي اين بازي را بر عهده دارند گفت: آتش‌نشانان در سه‌بخش پوشش امدادي حوادث احتمالي دو تيم استقلال و پيروزي را بر عهده دارند.

وي با بيان اينكه در بخش اول 40 آتش‌نشان به همراه خاموش‌كننده‌هاي اطفاي حريق و خودروهاي كوچك در داخل زمين، سكوها و تونل ورودي به زمين مستقر مي‌شوند گفت: آتش‌نشانان در محوطه بيروني و پاركينگ خودروها با هفت دستگاه خودروي اطفاي حريق و سه دستگاه خودروي نجات مستقر مي‌شوند.

معاون عمليات آتش‌نشاني تهران با بيان اينكه شش ايستگاه آتش‌نشاني در هنگام بازي دو تيم پايتخت به صورت آماده‌باش هستند گفت: خودروهاي آتش‌نشاني در شش محل (بزرگراه و جاده مخصوص، جاده قديم كرج، سه راهي دهكده‌المپيك، آزادي و همت) مستقر هستند گفت: اين آتش‌نشانان در خيابان‌هاي اطراف منتهي به ورزشگاه آزادي مستقر خواهند شد.

وي با بيان اينكه بيش از 100 آتش‌نشان پوشش امدادي حوادث احتمالي بازي دو تيم تهراني را بر عهده دارند گفت: آتش‌نشانان از صبح روز بازي تا تخليه كامل معابر و مسيرهاي منتهي به ورزشگاه مستقر هستند.

استقرار 30تكنسين اورژانس از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي

حسن عباسي مدير روابط عمومي اورژانس تهران نيز با بيان اينكه با توجه به هماهنگي‌ها و جلسات برگزار شده با فدراسيون فوتبال، مسئولان استاديوم آزادي و دستاندرکاران برگزاري دربي تيم‌هاي پيروزي و استقلال در روز پنج‌شنبه اورژانس تهران اين بازي را پوشش امدادي مي‌دهد گفت: در همين راستا هفت دستگاه آمبولانس، سه دستگاه موتورآمبولانس و يکدستگاه اتوبوس آمبولانس به همراه يک‌دستگاه خودروي فرماندهي و 30 پرسنل فوريت‌هاي پزشکي از ساعت 15 تا پايان مسابقه در ورزشگاه مستقر مي‌شوند و در صورت نياز به آسيب‌ديدگان خدمات و اقدامات فوريت‌هاي پزشکي ارائه و حوادث احتمالي را پوشش امدادي مي‌دهند.

ممنوعيت توقف خودرو و موتورسيكلت در اطراف ورزشگاه آزادي

سردار حسين رحيمي، رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ نيز از اتخاذ تدابير ويژه براي برگزاري داربي پايتخت در روز پنج‌شنبه 13 بهمن ماه سال جاري خبر داد و گفت: توقف كليه وسايط نقليه شامل خودرو و موتورسيكلت در طول اتوبان‌هاي منتهي به محل برگزاري مسابقه و اطراف ورزشگاه آزادي از ساعت 7 صبح اكيدا ممنوع است و ماموران پليس در صورت مشاهده، نسبت به انتقال اين دسته از وسايط نقليه به پاركينگ اقدام مي‌كنند.

وي با اشاره به اينكه كليه پاركينگ‌هاي استاديوم آزادي از ساعت 4:30 صبح پنج‌شنبه آماده‌پذيرش وسايط نقليه هستند، از تماشاگران خواست حتي الامكان از وسايط نقليه عمومي استفاده كنند.

رحيمي با اشاره به اينكه تاكنون تماشاچيان فوتبال مجبور بودند از ضلع‌هاي شرق و غرب ورزشگاه براي خروج استفاده كنند گفت: بر اساس جلسه برگزار شده بين مسئولان مترو و ورزشگاه آزادي براي نخستين بار تماشاچيان فوتبال مي‌توانند پس از اتمام مسابقه از مسير داخل ورزشگاه به مترو دسترسي داشته باشند.

رييس پليس راهور تهران با اشاره به اينكه سرفاصله قطارهاي مترو نيز به چهار دقيقه در روز برگزاري داربي كاهش مي‌يابد گفت: براي نخستين بار شركت اتوبوسراني كرج حدود 60 دستگاه اتوبوس را براي جابجايي تماشاچيان استان البرز اختصاص داده است و اين اتوبوس‌ها به كمك شركت واحد تهران مي‌آيند.

وي با اشاره به اينكه تمامي پاركينگ‌هاي ورزشگاه آزادي تا حدامكان در اختيار علاقمندان فوتبال قرار مي‌گيرد گفت: در عين حال هرگونه توقف در اطراف ورزشگاه آزادي ممنوع است و اين محل‌ها فقط براي استقرار اتوبوس‌ها در نظر گرفته شده است.

اختصاص بيش از يك‌هزار اتوبوس براي جابجايي تماشاگران داربي

مهندس سيدجعفر تشكري هاشمي، معاون ترافيك شهردار تهران نيز در اين مورد گفت: در داربي پايتخت نيز يك‌هزار و 100 دستگاه اتوبوس براي جابجايي تماشاچيان در نظر گرفته شده است كه اميدواريم تماشاگران فهيم فوتبال همانند بازي‌هاي قبل همكاري لازم را داشته باشند.

خدمت‌رساني ويژه شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه به مناسبت داربي 74

شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه به مناسبت برگزاري مسابقه فوتبال بين تيم‌هاي استقلال و پيروزي در روز پنج‌شنبه13 بهمن‌ماه در ورزشگاه بزرگ آزادي و براي رفاه حال تماشاگران با اختصاص حداقل 1100 دستگاه اتوبوس و ميني‌بوس، اقدام به جابجايي مسافران از مبدا اين ورزشگاه به مقاصد مختلف شهر تهران خواهد كرد.

اتوبوس‌هايي كه در ضلع شرقي ورزشگاه مستقر هستند، مسير بزرگراه حكيم ـ سيد خندان ـ ميدان رسالت به سمت شرق تهران را پوشش خواهند داد. همچنين اتوبوس‌هايي كه در ضلع غربي ورزشگاه مستقر مي‌شوند، مسافران عازم به جاده مخصوص ـ ميدان فتح و سه راه آذري را جابجا خواهند كرد.

بر پايه اين گزارش، اتوبوس‌هاي مستقر در پاركينگ 19 و 20 ورزشگاه آزادي به مسافراني كه قصد عزيمت به ميدان‌هاي آزادي ـ انقلاب اسلامي ـ ميدان خراسان و پايانه خاوران را دارند سرويس‌دهي خواهند كرد.

ضمنا تعداد 100 دستگاه اتوبوس در پايانه آزادي مستقر هستند كه تماشاگران مراجعه‌كننده به اين پايانه به منظور دسترسي به ميادين امام‌حسين (ع) ـ نبوت ـ چهارراه تهرانپارس ـ خيابان خاوران و پايانه خاوران از اين اتوبوس‌ها مي‌توانند استفاده كنند.

بر اساس اين گزارش، شركت واحد اتوبوسراني تهران و حومه ضمن تشكر از تماشاگران فهيم فوتبال درخواست مي‌كند از آنجايي كه بهترين اتوبوس‌هاي موجود براي تكريم اين افراد در نظر گرفته شده است، مانند هميشه خدمتگزاران خود را با استفاده بهينه و دقت در نگهداري اتوبوس‌هاي اعزامي جهت ارائه خدمات بهتر ياري كنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
راستش با این گرانیها و گرفتاریها، دامن زدن به فوتبال، یکجوری دهن کجی به مردمی هستش
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟