پيرزن هفت‌تيركش، متهم فراری را دستگير كرد

کد خبر: ۲۲۲۶۸۱
| |
2651 بازدید
پيرزن آمريكايي پليس را در دستگيري متهم فراري كمك كرد.

پليس ايالت فلوريدا، در تعقيب متهمي فراري بود اما «ويليس» 22 ساله از دست آنان فرار كرد و وارد حياط خانه پيرزن شد.

«گرانويل» كه 64 سال دارد به پليس گفت: در حال تماشاي تلويزيون بودم كه صداي شنيدن بالگرد پليس در آن موقع شب كنجكاوم كرد. به كناره پنجره رفتم كه به طور اتفاقي ويليس را در حال فرار از ميان حصارهاي اطراف حياط منزلم ديدم.

اسلحه‌ام را برداشتم و به سمت حياط دويدم. هفت تير را به سمت «ويليس» گرفتم و گفتم اگر مي‌خواهي زنده‌بماني از جايت تكان نخور.

اين پيرزن تا زمان رسيدن پليس، براي فرار نكردن متهم اسلحه را به سمت او گرفته و «ويليس» را تهديد به شليك گلوله مي‌كرد.

به گزارش خبرگزاري يونايتدپرس، پليس اين ايالت،« ويليس» را به اتهام فرار از دست قانون، رانندگي بدون داشتن گواهينامه و حمل ماري‌جوآنا و كوكائين دستگير كرد.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
گزارش خطا
آخرین اخبار
وب گردی