صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آخرین وضعیت پرونده ایران خودرو دیزل و بقایی

کد خبر: ۲۲۰۳۹۹
| |
9502 بازدید

مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری گفت: پرونده 4700 شاکی ایران خودرو دیزل در دستور رسیدگی دیوان عدالت اداری قرار دارد.

علی‌اکبر بختیاری مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری، در گفت‌وگو با فارس درباره آخرین وضعیت پرونده شکایت 4700 نفر از شرکت ایران خودرو دیزل اظهار داشت: این پرونده در دستور رسیدگی قرار دارد و تا جایی که من خبر دارم هنوز رأی آن صادر نشده است.

براساس حکم تعزیرات حکومتی این شرکت محکوم به پرداخت 39 میلیارد تومان به شاکیان شده بود که پرونده با اعتراض این شرکت به دیوان عدالت اداری ارجاع شده است.

پرونده بقایی هنوز نهایی نشده است

مدیرکل حوزه ریاست دیوان عدالت اداری درباره نتیجه پرونده انفصال از خدمت حمید بقایی معاون اجرایی رئیس‌جمهور گفت: این پرونده هنوز در فرآیند رسیدگی قرار دارد.

وی با بیان اینکه این پرونده هنوز نهایی نشده است افزود: به محض نهایی شدن رسیدگی به پرونده، نتیجه آن و رأی صادره اطلاع‌رسانی خواهد شد.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟