كميته 5 نفره دولت برای کنترل نرخ ارز
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت از تشكيل كميته پنج نفره در دولت به منظور كنترل نرخ ارز خبر داد.
به گزارش ايسنا رضا فاطمي امين توضيح داد: كميته پنج نفرهاي در دولت با حضور نماينده وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانك مركزي تشكيل شده تا وضعيت بازار ارز را بررسي كرده و تمهيدات لازم براي كنترل آن را بينديشد.
او با اشاره به نگرانيهاي به وجود آمده درباره در راه بودن موج گراني به سبب تحولات نرخ ارز گفت: براساس بررسيهاي انجام شده، بيشتر واردات كالا به كشور به ويژه واردات مواد اوليه صنايع از طريق نرخ مرجع انجام ميشود. به اين ترتيب موج گراني بر اثر افزايش نرخ ارز نخواهيم داشت.
فاطمي امين تاكيد كرد: به هر صورت نوسانات اخير در بازار نرخ ارز به ضرر بخش توليد بوده و اميدواريم هر چه زودتر با تمهيدات لازم اين نوسانات كنترل شود.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت همچنين اظهار نظر شركتهاي قطعه ساز خودرو دربارهي تاثير منفي افزايش نرخ ارز بر فعاليتهاي آن ها را رد كرد.


