ركود اقتصادي آلمان در سه ماهه پاياني 2011
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اطلاعات اداره آمار فدرال آلمان نشان داد توليد ناخالص داخلي به ميزان 0.3 درصد در سال 2011 رشد كرد در حالي كه نرخ رشد سال قبل آن 3.7 درصد بود.
اما توليد ناخالص داخلي به ميزان 0.25 درصد در سه ماهه چهارم سال 2011 كوچك شد.
اقتصاد صادرات محور آلمان از بحران مالي 2009-2008 به سرعت احيا شد اما در اواخر سال گذشته با پيامد گسترش بحران بدهي از يونان به شركاي تجاري مهمش در منطقه يورو و تاثير آن بر اقتصاد حقيقي روبرو شد.
آلمان 28 درصد از توليد ناخالص داخلي خود را با صادرات كالا به كشورهاي اتحاديه اروپا و سوييس به دست مي آورد اما تنها 2.5 درصد صادرات به چين دارد.
بسياري از اقتصاددانها پيشبيني خود براي رشد 2012 را كاهش دادهاند. بانك مركزي آلمان انتظار دارد رشد اقتصادي اين كشور در سال جاري به 0.6 درصد برسد كه كمتر از پيشبيني رسمي يك درصد از سوي دولت است در حالي كه موسسه IMK يك ركود ملايم را پيش بيني كرده است.


