صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ایتالیا بزرگترین کشور تهدید کننده یورو

موسسه رده بندی فیتچ ریتینگ اعلام کرد با توجه به احتمال کاهش رتبه اعتباری این کشور تا پایان ماه جاری و حجم روزافزون بدهی های ایتالیا در حال حاضر این کشور بزرگترین عامل تهدید کننده دیگر کشورهای منطقه یورو به شمار می رود .
کد خبر: ۲۱۸۷۹۱
| |
1562 بازدید

به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از " فایننشال تایمز" دیوید ریلی مدیر اجرایی موسسه رتبه بندی فیتچ ریتینگ که در یک کنفرانس خبری شرکت داشت اعلام کرد که بدهی های ایتالیا روز به افزایش است و این در حالی است که احتمال خروج یونان از منطقه یورو در سال 2012 به یک گزینه ممکن مبدل شده است .

وی تصریح کرد کشورهای منطقه یورو باید در سال 2012 میلادی دو تریلیون یورو جمع آوری کنند و این در حالی است که نیمی از کشورهایی که در منطقه یورو دارای واحد پولی مشترک هستند در لیست کاهش رتبه اعتباری از سوی موسسه فیتچ قرار دارند.

گزارش ها حاکی است در حال حاضر رتبه اعتباری ایتالیا A+ است اما چشم انداز آینده اقتصاد این کشور منفی ارزیابی شده است . موسسه فیتچ احتمال داده که تا پیش از 31 ماه ژانویه رتبه اعتباری این کشور بار دیگر کاهش داده خواهد شد.

گفتنی است فیتچ ماه گذشته هشدار داده بود که 6 کشور منطقه یورو از جمله اسپانیا ایتالیا بلژیک اسلوونی قبرس و ایرلند در خطر تنزل رتبه اعتباری هستند .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟