ايتالياييها دراعتراض به بهاي سوخت دوروز بنزين نمي زنند
به گزارش واحد مرکزی خبر از رم، این اعتصاب که به ابتکار انجمن های حمایت از مصرف کنندگان اتخاذ شده است، تا روز شنبه ادامه خواهد داشت.
یک شهروند ایتالیایی به خبرنگار صدا و سیما در رم گفت: خانواده های ایتالیایی با افزایش نرخ بنزین و تعرفه های برق، گاز و همچنین مالیات ها در شرایط دشواری قرار گرفته اند. افزایش مالیات بر بنزین، از تدابیر ریاضتی دولت «ماریو مونتی»، نخست وزیر ایتالیا برای مقابله با بحران اقتصادی است که سبب شده بهای هر لیتر بنزین و گازوئیل به ترتیب به یک یورو و هفتاد و شش سنت و یک یورو هفتاد و دو سنت افزایش یابد.
یکی از صاحبان جایگاه های بنزین در رم در حالیکه از سیاست های ناکارآمد اقتصادی دولت مونتی انتقاد می کرد، افزود: با افزایش مستمر قیمت بنزین در ایتالیا، مردم بسیار کمتر از سابق از خودروهایشان استفاده می کنند و همه جایگاه های سوخت و حتی تعمیرگاه های خودرو نیز خالی از مشتری است. بسته ریاضتی 30 میلیارد یورویی دولت ایتالیا، مشکلات اقتصادی زیادی را برای مردم این کشور بوجود آورده است. یک مکانیک ایتالیایی هم تاکید کرد: افزایش قیمت بنزین و بطور کل افزایش قیمت ها در ایتالیا برای همه قشرهای جامعه از جمله مکانیک ها بسیار مشکل ساز شده است.
بحران اقتصادی و افزایش شدید قیمت ها فعالیت اقتصادی را فلج کرده است. افزایش بی سابقه قیمت سوخت در ایتالیا سبب نگرانی بیش از پیش ایتالیایی ها از روند صعودی هزینه های زندگی شده است.




