صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دلایل اصلی زیان رجاء چیست؟

مدیرعامل شركت قطارهای مسافری رجاء گفت: تثبیت قیمت بلیت قطارهای رجاء از سال 1383 تاكنون موجب شده درآمدهای این شركت با هزینه ها و قیمت های تمام شده همخوانی نداشته و این موضوع ارایه خدمات در قطارها را با مشكل مواجه ساخته است. گ
کد خبر: ۲۱۶۹۲۹
| |
1822 بازدید
|
۲

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رجاء حاكی است ناصر بختیاری افزود ، فیمت بلیت های رجاء بعداز واگذاری به تامین اجتماعی در پایان سال 1388 تكلیفی بوده و این شركت به عنوان مجموعه یی خصوصی امكان افزایش قیمت بلیت و حتی همسان سازی قیمت در مقایسه با سایر شركت های حمل ونقل ریلی را ندارد .

وی تاكید كرد : كمك یارانه ای به شركت رجاء برای سال 1390 تاكنون پرداخت نشده و همه این موارد تاثیر زیادی در خدمت رسانی مطلوب و مورد انتظار خواهد داشت .

به گفته بختیاری ، قطارهای رجاء با توجه به قیمت پائین در زمان حاضر با ظرفیت خالی در برخی مسیرها تردد دارد و انتظار این است كه حاكمیت هم در این زمینه به كمك بخش خصوصی بیاید .

وی با بیان اینكه برای افزایش ضریب اشغال قطارها تلاش هایی از سوی این شركت صورت گرفته ، گفت : از متولیان گردشگری انتظار می رود كه با ایجاد راهكارهایی ، فرهنگ توزیع سفر در طول سال را در بین كاركنان و اقشار جامعه فراهم كنند .

بختیاری گفت : تقاضا در زمان های خاصی از سال به چندین برابر ظرفیت حمل ونقل ریلی مسافری می رسد ، درحالی كه در برخی از ایام قطارها با ظرفیت خالی حركت می كنند و این موضوع هیچ توجیه اقتصادی نداشته و به ضرر بخش خصوصی است .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
بنده که در هر فصلی بلیط خواستم یادم نمیاد که بگویند بلیط هست برای امروز
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟