صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

داستان اس ام اس مایلی کهن به رویانیان

ظاهرا سردار مهربان هنگام سفری به کیش به همراهان می گوید شنیدم مایلی کهن وضع مالی خوبی نداره !
کد خبر: ۲۱۶۶۲۵
| |
4106 بازدید
 وبلاگ شخصی مازیار ناظمی : چه خوبه از او در پرسپولیس استفاده کنیم که فریاد همراهان بلند می شود آقا این چه حرفیه، کی گفته وضع مالی ایشان بده ، دست بر قضا مدیر عامل سایپا هم در همان طیاره حضور داشته و به سردار میگه طبق قرارداد در این مدتی که سرمربی ما بودند 500 میلیون تومان تقدیمشان کرده ایم ! 

ولی بازهم سردار احساسی و مهربان می گوید حالا یه زنگی بزنیم و احوالی بگیریم ، تلفن مایلی زنگ می خورد و سردار شروع می کند، آقا چطوری ، کجایی شما ، این تیم به حمایت معنوی شما بزرگان نیاز دارد و با چند تا تعارف دیگه ! قصه را از دید خودش تمام می کند ... بعد از ساعتی اس ام اسی ( پیامک قدیم ) از حاجی می رسد به دست سردار که همین الان در سایتها آمده بود می خواهید با اریکسون سوئدی برای سرمربیگری وارد گفت وگو شوید بهتره بدونید این آدم مشکلات اخلاقی دارد ، در کجا موفق نبوده و ... ولی اگر پرسپولیس را به من بدهید این تیم را تکان می دهم ، بازی استقلال را می برم و ... باز همان همراهان میگن بفرما آقا ، گفتیم زنگ نزن ! ...و این ماجرا با بیانیه مایلی کهن و دادگاه و غیره ادامه دارد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟