صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واردات 30 هزار خودرو در 9 ماه

طی ۹ ماه سال جاری ۱۱ هزار و ۶46 دستگاه خودرو سواری از ایران صادر و 30 هزار و 454 دستگاه خودرو سواری به کشور وارد شد.
کد خبر: ۲۱۵۷۱۲
| |
2231 بازدید

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، طی ۹ ماهه امسال ۳۰ هزار و 454 دستگاه خودروی سواری به ارزش 6 هزار و 578 میلیارد و 186 میلیون ریال و 622 میلیون و 213 دلار به کشور وارد شد.
این خودروها از کشورهای مختلف به ایران وارد شده‌اند که امارات، جمهوری کره، عمان، ژاپن و فرانسه سهم بیشتری را نسبت به سایر کشورها دارا هستند.
همچنین امارات و جمهوری کره در رتبه‌های نخست کشورهای مبدأ واردات خودرو به ایران قرار دارند.
در سال ۸۹ معادل ۴۳ هزار و ۵۰۹ دستگاه خودروی سواری به کشور وارد شده بود.

*‌ صادرات ۱۱ هزار دستگاه خودرو در ۹ ماهه

از سویی در این مدت ۱۱ هزار و 646 دستگاه خودروی سواری به ارزش 60 میلیون و 8 هزار دلار و 643 میلیارد و 983 میلیون ریال از خودروهای تولیدی ایران صادر شده که بیشترین حجم این خودروها به عراق صادر شده است.
اتریش، رومانی، سوئیس، چین، آلمان، جمهوری کره، فرانسه، ارمنستان، اسپانیا، ارمنستان، عراق، بنین و افغانستان از جمله کشورهای هدف برای صادرات خودروهای ایرانی هستند.
بیشترین صادرات خودروهای ایرانی به کشور عراق صورت گرفته است.
پراید پرتعدادترین خودروی سواری صادراتی از ایران محسوب می‌شود که عمدتاً به بازار عراق صادر شده است و در مقابل، محصولات هیوندای و تویوتا نیز بیشترین سهم را در واردات خودرو به کشور دارا هستند.
در سال گذشته تعداد کل خودروهای سواری صادراتی از ایران ۶۱ هزار و ۷۹۳ دستگاه بود که با توجه به پایین بودن تعداد خودروهای صادراتی از ایران در ۹ ماهه امسال، باید دید در کل خودروسازان امسال چقدر خودرو صادر خواهند کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟