صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

کاهش نرخ بیکاری با ارائه تسهیلات بانکی محقق می‌شود

بهمن محمدی
کد خبر: ۲۱۲۴۳۰
| |
1667 بازدید
نماینده فریدون شهر با ناکافی خواندن منابع دولتی برای اشتغال زایی گفت: فروش اوراق مشارکت و استفاده از سرمایه های بورسی روش هایی برای کمک به بنگاه های اقتصادی است که اگر تأمین نشود نرخ بیکاری افزایش می یابد.

به گزارش خانه ملت، بهمن محمدی در نشست علنی امروز (چهارشنبه ۳۰ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود ضمن تسلیت به مناسبت شهادت امام سجاد(ع) گفت: نام گذاری سال ۹۰ به عنوان جهاد اقتصادی از سوی مقام معظم رهبری توطئه استکبار جهانی در اعمال تحریم های اقتصادی را خنثی کرد.

نماینده مردم فریدن، فریدون شهر و چادگان در مجلس شورای اسلامی افزود: دشمنان نظام باید فکر حمله به ایران اسلامی را از سر بیرون کنند؛ چرا که آزموده را آزمودن خطاست.

وی با یادآوری گذشت یک سال از اجرایی شدن هدفمندی یارانه ها، افزود: این طرح به طور نسبی موفق بود اما اختصاص سهم درآمد ناشی از اصلاح قیمت‌ها به بخش تولیدی، تأمین عدالت اقتصادی با کاهش پرداخت یارانه به قشر مرفه و پرداخت آن به بخش تولید و تزریق اعتبارات برای اشتغال زایی از جمله مسائلی است که باید به آنها توجه شود.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس تصریح کرد: بیکاری و مقابله با آن نیازمند سرمایه گذاری برای توسعه بنگاه‌های فعال و حفظ و افزایش اشتغال موجود در آنها، تأمین منابع مالی برای ایجاد بنگاه‌های جدید و مراکز تولیدی است که البته سیستم بانکی کشور ظرفیت تأمین این حجم از منابع را ندارد.

وی ادامه داد: دولت باید در صدد تأمین اعتبارات لازم برای اشتغال زایی از محل فروش اوراق مشارکت، بازار سرمایه و سرمایه بورسی باشد که اگر این کارها انجام نشود نرخ بیکاری افزایش خواهد یافت.

عضو مجمع نمایندگان استان اصفهان تأکید کرد: در آستانه ارائه لایحه بدجه از نمایندگان می خواهم برای بخش کشاورزی توجه ویژه ای شود تا پایه های استقلال اقتصادی کشور مستحکم تر شود.

وی درباره مسائل حوزه انتخابیه خود یادآور شد: مشکلات برداشت آب کشاورزی از زاینده رود، اجرایی شدن مصوبات سفرهای استانی دولت به اصفهان بویژه تکمیل پروژه پتروشیمی و راه آهن، تجهیز بیمارستان‌های فریدون‌شهر، فریدن و چناران و ارائه پرداخت تسهیلات بانکی ارزان قیمت به بنگاه های اقتصادی از جمله مسائلی است که باید به آنها توجه ویژه شود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟