ناتو به ماموریت خود در عراق پایان داد

کد خبر: ۲۱۱۳۴۶
| |
2858 بازدید
ناتو اعلام کرد که امروز به طور رسمی به ماموریت خود در عراق پایان داد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه،‌ پس از آنکه ناتو نتوانست موافقت دولت عراق برای اعطای مصونیت قضایی به نظامیان ناتو را جلب کند، این پیمان امروز به طور رسمی ماموریت خود در عراق را پایان داد.
 
"روبرت کاسلن" فرمانده نیروهای ناتو در افغانستان اعلام کرد که پیمان آتلانتیک شمالی قصد داشت موافقت نامه ای را با دولت عراق امضا کند که بدون موافقت پارلمان این کشور باشد اما دولت عراق اعلام کرد که این موافقت نامه باید با موافقت پارلمان عراق باشد.

از سوی دیگر، مذاکرات بغداد و واشنگتن برای باقی ماندن نظامیان آمریکایی در عراق برای آموزش نیروهای این کشور نیز به شکست انجامید.
 
واشنگتن اصرار داشت تا پارلمان عراق به این نظامیان آمریکایی مصونیت قضایی دهد اما پارلمان عراق با این موضوع مخالفت کرد.

نیروهای آمریکایی روز جمعه آخرین پایگاه نظامی خود در عراق را تخلیه کردند و تا چند روز آینده نیز عملیات بازگشت نیروهای آمریکایی به کشور خود پایان خواهد یافت.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی