صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مصر و تركيه مانور مشترك برگزار كردند

کد خبر: ۲۱۱۰۰۳
| |
6869 بازدید

نيروي دريايي مصر و تركيه يك مانور دريايي بزرگ را در آب‌هاي منطقه تركيه در راستاي گسترش روابط نظامي خود آغاز كردند.

به گزارش ايسنا، به نقل از سايت شبكه فلسطين اليوم، نيروي دريايي مصر و تركيه با هدف گسترش روابط نظامي و تبادل تجربيات نظامي بين دو كشور، روز پنجشنبه يك مانور دريايي بزرگ را در آب‌هاي منطقه‌ي تركيه آغاز كردند.

بنا به گفته منابع مصري، اين مانور كه مانور "درياي دوستي 2011 " ناميد شده، چند روز به طول خواهد انجاميد و در آن ده‌ها واحد از نيروهاي دريايي مصر و تركيه در بخش‌هاي مختلف از جمله نيروهاي ويژه دو كشور حضور دارند.

"مهاب مميش" فرمانده نيروي دريايي مصر نيز در اين خصوص با اعلام اينكه اين رزمايش به منظور مقابله با هيچ كشوري نيست، عنوان داشت: رزمايش "درياي دوستي 2011" تنها يك تمرين نظامي عادي براي تبادل تجربيات بين دو طرف و تقويت روابط دو كشور است و هيچ انگيزه سياسي پشت آن نيست.

مانورهاي "دوستي" از سال 2009 تاكنون بين دو كشور تركيه و مصر برگزار مي‌شود كه دور اول آن در سال 2009 در تركيه و سپس در سال 2010 در آب‌هاي منطقه مصر برگزار شد و امسال بار ديگر در آب‌هاي منطقه تركيه برگزار شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟