صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بازی تیم های پایه استقلال به حالت تعلیق در آمد!

بازیکنان نوجوان و جوان استقلال زمانی که می خواستند راهی محل مسابقه خود شوند خبر دار شدند که بازی هایشان فعلا به حالت تعلیق در آمده است!
کد خبر: ۲۰۷۸۰۵
| |
2399 بازدید

به گزارش خبرنگار ورزشی جهان پس از آنکه بحث فساد در آکادمی باشگاه استقلال سروصدا بپا کرد و حسن روشن پیشکسوت این باشگاه درباره عملکرد رضا رجبی مدیر آکادمی این باشگاه دست به افشاگری زد و البته این سرو صدا به جایی نرسید، حالا خبر می رسد که تیم های پایه استقلال فعلا حق حضور در مسابقات خود را ندارند و در واقع بازی های این تیم ها به حالت تعلیق در آمده است.

ماجرا از این قرار است که پس از شکایت برخی از داوران فوتبال از رضا رجبی مدیر آکادمی استقلال مبنی بر اینکه نامبرده در جریان دیدار های تیم های پایه استقلال به داوران فحاشی می کند و ضمنا لیدرها ی استقلال را علیه داوران تحریک می کند، فدراسیون فوتبال امروز تصمیم گرفت بازی های این باشگاه در رده پایی را به حالت تعلیق در آورد تا تکلیف این شکایت مشخص شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟