صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

افق جديد در برخورد با ماهواره‌ها

رادان ماهواره را يكي از ابزارهاي مهم دشمن در جنگ نرم برشمرد و افزود: كاري خواهيم كرد كه دشمن از به راه انداختن جنگ نرم عليه ملت ايران هم پشيمان شود.
کد خبر: ۲۰۷۰۰۰
| |
24424 بازدید
|

جانشين فرمانده نيروي انتظامي از ايجاد افق جديد در برخورد با ماهواره‌ها با هماهنگي قوه‌ قضاييه خبر داد و گفت : طرح جمع‌آوري ماهواره‌ها به كاهش جرايم در جامعه كمك كرده است.

به گزارش ايسنا سرداراحمدرضا رادان در حاشيه همايش حجاب و عاشوراي شهر اصفهان درباره اينكه آيا جمع‌آوري ماهواره‌ها توسط پليس تاثيري در كاهش جرايم داشته است يا خير؟ گفت: هنوز زود است كه در اين باره اظهار نظركرد اما آنچه كه از آمارها به دست آمده جرايم ما رو به كاهش است كه نشان‌دهنده تاثيراين طرح در كاهش جرايم در جامعه است.

هدف ناجا، جلوگيري از تزلزل در كانون خانواده‌هاست

وي با بيان اينكه نمي‌خواهم ادعا كنم كه همه جرايم زاييده و محصول ماهواره هستند، گفت: اما دلايل متعدد وجود دارد كه ابتذال، مدل‌هاي موي غربي، خشونت و سرقت‌هاي خشن برگرفته از برنامه‌هاي ماهواره‌اي است اما آن چيزي كه در اجراي اين طرح بيشتر مدنظر ماست اين است كه كانون خانواده‌ها دچار تزلزل نشوند.

رادان با بيان اينكه ما به موضوع ماهواره به عنوان يك تهديد براي جوانان نگاه مي‌كنيم گفت: نيروي انتظامي در اين راستا با حكم قانوني برخورد مي‌كند.

افق جديد در زمينه برخورد با ماهواره‌ها

اختتاميه طرح جمع‌آوري ماهواره پايان بشقاب‌هاي ماهواره بر روي پشت بام‌ها خواهد بود

وي پيرامون اينكه طرح جمع‌آوري ماهواره تا چه زماني ادامه دارد اظهارداشت: اين طرح همچنان ادامه دارد و پايان اين طرح پايان بشقاب‌هاي ماهواره بر روي پشت بام‌ها خواهد بود.

جانشين فرمانده نيروي انتظامي تصريح كرد: اطلاعات خوبي به ما رسيده كه درصد گيرندگان ماهواره كم شده و در آينده با هماهنگي قوه‌قضاييه افق جديدي در برخورد با اين موضوع شكل مي‌گيرد كه منجر مي‌شود تا خود به خود استفاده‌كنندگان اين وسيله، از آن دست بردارند.

رادان ماهواره را يكي از ابزارهاي مهم دشمن در جنگ نرم برشمرد و افزود: كاري خواهيم كرد كه دشمن از به راه انداختن جنگ نرم عليه ملت ايران هم پشيمان شود.

 پلمپ واحدهاي توليدكننده پوشاك‌هاي نامتعارف

به گزارش ايسنا، جانشين فرمانده ناجا درباره سوالي مبني بر اينكه آيا نيروي انتظامي برنامه‌اي براي برخورد با توليدكنندگان و فروشندگان پوشاك‌هاي نامتعارف دارد؟ گفت: شاخص‌هاي پوشش از سوي نيروي انتظامي براي واحدهاي توليدي و فروشندگان پوشاك شامل اندازه مانتوها و نوع لباس‌ها مشخص شده و در صورتي كه اين واحدها موارد خارج از عرف را عرضه كنند با آنان برخورد مي‌شود.

وي افزود: در همين زمينه با 100 واحد توليدي برخورد شده و تعدادي از آنها نيز با حكم قضايي پلمپ شدند.

ماموريت هاي ناجا آميخته با كار فرهنگي است

رادان درباره ورود نيروي انتظامي به مسايل فرهنگي گفت: تمام ماموريت‌هاي ناجا آميخته با كار فرهنگي است، به عنوان نمونه در فرماندهي انتظامي استان اصفهان انبوهي از توليدات فرهنگي را مشاهده مي‌كنيد كه براي ترويج حجاب و عفاف تهيه شده و حتي پليس استان عده‌اي از افرادي را كه به آنان مورد تذكر و ارشاد قرار داده را در فراخواني دعوت كرده تا در همايشي با برنامه‌هاي هنري و برگزاري مسابقه آنان را به سمت حجاب تشويق كند.

جانشين فرمانده ناجا در پاسخ به اين سوال كه آيا از عملكرد پليس اصفهان در موضوع حجاب و عفاف رضايت دارد؟ گفت: پليس استان اصفهان وظايف خود را در اين باره به خوبي انجام داده اما هنوز كامل نيست و انشاء الله به زودي كارهاي بيشتري را در استان شاهد خواهيم بود.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
خیلی ها در خونه ها بدون دیش ماهواره استفاده می کنم اینو چه کار می کنید؟؟؟!!!بروید بستر سازی و فرهنگ سازی کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۱۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
الان ریسیورهای بدون دیش اومده ...
یه مقدار گرونه (500-600 هزار) ولی اونم کم کم ارزون میشه ...
اینه طرح جمع آوری بشقابها ؟
ناصر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۳۲ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۸
متا سفانه یکی از دلایل افزایش ماهواره ها سرعت لاکپشتی راه اندازی سیستم دیجیتال در کشور است هنوز خیلی از استانها مجهز نشده اند ،وقتی کسی میره 3 میلیون میده یه ال سی دی که دیگه نمیشه با سیستم آنالوگ تماشا کونه لااقل سریع سیستم دیجیتال را تو کل کشور توسعه دهید مردیم از بس بگیم خوبه برفک داره دوباره دور بده...
امید
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۹
اصلا نمیشه جلوی پیشرفت و تکنولوژی را گرفت .فرهنگ سازی کنید کانالهای خودی را افزایش دهیم .کیفیت برنامه ها را ببریم بالا .با طرحهای پلیسی مشکل حل نمیشه .بذارید پلیس به وظایف امنیتی تو جامعه بیشتر مشغول باشه وامنیت را بیشتر تامین کنه .فکر میکنید کارخونجات خارجی بیکار میشینن اونا هم کارهای دیگری انجام میدن که بشه بدون دیش هم گرفت .
مهدي
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۹
بازم ميگم لازمه برخورد، فرهنگسازي مناسبه
بايد در مرز تکنولوژي حرکت کرد و حمله علمي را با پدافند علمي جواب داد، مانند مختل کردن کدينگ امواج ماهواره بطور نا محسوس که سرو صداي فرستنده‌ها رو هم در نياره به قول معروف بايد با پنبه ترتيبشون داد، والا چتد وقت ديگه وسيله جديدتر مياد که احتاجي به ديش نداره
موفق باشيد
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۹
ماهوازه مانند شمشیر دولبه می باشد از لبه که برنده نباشد استفاده شود ضمنا شبکه جدید دیجیتال خیلی خوب وعالیه بیشتر به ان توجه بشه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟