روايت گلپور از صادق محصولي
رضا گلپور از نيروهاي منتسب به جريان محافظه کار و منتقد بخشي از دولت در مورد صادق محصولي طي مصاحبه اي با سايت تعامل مي گويد که وي فرمانده سپاه 5 کشوري در سال هاي 59 تا 60 بود که به علت مخالفت شديد حجت الاسلام حسني امام جمعه اروميه ازمنطقه خارج و در تهران مشغول به کار شد.
صادق محصولي از سال 60 تا 62 مسوول بازرسي ستاد مشترک سپاه بود. وي در سال هاي 68 تا 70 مشاور رييس ستاد مشترک سپاه، سردار ذوالقدر بود و پس از آن به دلايلي از جمله عدم موافقت سردار رحيم صفوي جانشين وقت سپاه با ارتقاي وي به درجه سرتيپ تمامي از سپاه استعفا داد.
گلپور در مورد فعاليتهاي اقتصادي محصولي تصريح کرد که عملا وي پس از اين دوران وارد حوزه اقتصاد شد. وي با تاسيس شرکت هاي تجاري مانند شرکت تدبير (نياوران) با همکاري (درويش علي) شمس (از معتمدان اصلي و پشت پرده اسفنديار رحيم مشايي که داراي گرايش چپ و فارغ التحصيل علم و صنعت و از رفقاي گرمابه و گلستان و فدائيان اسفنديار به ويژه در امور امنيتي بوده و در آخرين ماموريت جريان مشايي محور خيز نمايندگي مجلس از رامسر دارد) وارد معاملات واسطه گري شد.
يکي از شرکاي محصولي و شمس به نام علي «م» نيز به علت قتل يک دکتر در ويلاي شخصي اش در کرج اعدام گرديد. البته مهندس محصولي به امر ساخت و ساز در شمال تهران نيز اشتغال داشته است. سوآپ نفت نيز از مواردي است که در سوابق وي به چشم مي خورد.
گلپور درباره ارتباطات محصولي مي گويد که بنده به عنوان يک پژوهشگر ساده ذيل مرور متديک بر کليدواژه صادق محصولي به کليد واژه هايي نظير آقاي پدرام، آقاي «ح» نصراللهي، حيدرلو، ذاکري، کريمي ،مهدي «ع»، باقر «ا.ج» لاکشمي ميتال، کبوراني، اميرعلي «ف» و... خانمها خوشنويسان، سيمين «ک»، خانم زهرا «ب» و... برخورده ام که علامت تعجب و در عين حال استفهام بزرگي را درباره گره زدگي اين آقا به برخي بزرگان سياسي و اعتقادي برايم ايجاد نموده است.هر يک از اين کليدواژه ها ارزش پژوهش و دقت جدي در رفتار شناسي مديريتي آقاي محصولي دارند که شايد در زمان مناسب بايد درباره آنها به شکل تفصيلي صحبت کرد.


