صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نماینده مجلس: در‍‍ سفارت انگلیس را باید قفل بزنیم

نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با طرح دو فوریتی کاهش رابطه با انگلیس، گفت: اعتقاد دارم این طرح باید قاطع‌تر باشد.
کد خبر: ۲۰۶۳۹۰
| |
1907 بازدید
 نماینده شازند در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با طرح دو فوریتی کاهش رابطه با انگلیس، گفت: اعتقاد دارم این طرح باید قاطع‌تر باشد.

محمود احمدی بیغش با اشاره به مواردی در خیانت‌های انگلیس در طول تاریخ به ایران از جمله قرار داد خرید تنباکو، اظهار داشت: این قرارداری سراسر نکبت بود و دولتمردان انگلیس با یک یا چند شاه این‌طور برخورد نکردند بلکه با ملت ایران این برخورد را داشتند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طرح کاهش روابط در کمیسیون را قبلا نیز در کمیسیون امنیت ملی مطرح کرده بودیم اما انگیزه‌ای برای اجرای آن نداشتیم.

وی افزود: اگر رسانه‌های بیگانه مطالب را رصد می‌کنند بدانندکه در اینجا کسی دلش با انگلیسی‌ها نیست، اما طرح کاهش روابط با انگلیس کوچک است. حتی یک رای نیز به ارتباط با انگلیس خیانت به ملت است.

بیغش تاکید کرد: در سفارت انگلیس در ایران را باید قفل بزنیم، لذا طرح کاهش روابط با انگلیس طرح کوچکی است و باید برخورد جدی‌تری صورت گیرد.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟