صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
روزنامه لوموند فرانسه:

«آمريكا و اروپا» نمی‌توانند با ايران درگير شوند

بهتر است اتحاديه اروپا به طور اساسي سياست خود را درباره پرونده هسته اي ايران تغيير دهد. به جاي اينكه همواره از تحريم و مجازات بيشتر ـ كه هيچ نتيجه‌اي ندارد ـ بگويد، اكنون بايد انرژي خود را روي مذاكرات جدي‌تري متمركز سازد. اتحاديه اروپا همچنين بايد سياستي در قبال ايران در پیش گیرد كه در راستاي منافع اقتصادي و استراتژيكش باشد.
کد خبر: ۲۰۵۹۵۲
| |
14131 بازدید
|
سرویس بین‌الملل ـ آمريكا و اروپا در موقعيتي نيستند كه بخواهند با ايران درگير شوند.

به گزارش «تابناک» و به نقل از روزنامه فرانسوی «لوموند»، هم‌اكنون پرچم رهبري آمريكا در جهان نيمه افراشته درآمده و اروپا درگير بحران بدهي‌هاست. از آن سو، جنبش‌هاي اسلامگرا در حال درو كردن ميوه بهار انقلاب‌ها در خاورميانه هستند.

لوموند بر این باور است: تنش با ايران در كل به تقويت اسلامگرايان در منطقه خواهد انجاميد.

بنا بر گزارش «لوموند»، ايران در سال‌هاي اخير، درهاي تأسيسات هسته اي خود را براي كنترل آژانس باز كرده و بازرسي‌ها را پذيرفته است.

اين روزنامه فرانسوي با انتقاد از سياست رياكارانه غرب در قبال برنامه هسته اي ايران و رژيم صهيونيستي نوشت: اين سند به شدت آزاردهنده است كه چرا اسرائيل كه يك زرادخانه هسته اي نظامي دارد، به خود اجازه تهديد عليه كشور ديگري را مي‌دهد؟!

اين استدلال كه اسرائيل پيمان منع گسترش اتمي را امضا نكرده و به همين دليل مي‌تواند به توليد كلاهك هسته‌اي بپردازد، به هيچ وجه پذیرفته نيست. اين مسأله باعث عدم تعادل استراتژيك در منطقه مي‌شود.

این روزنامه فرانسوی، در عين حال تهديد نظامي رژیم صهیونیستی را بلوف خوانده و نوشت: اين صرفاً يك استراتژي تهديد است كه هدف آن مجاب كردن كشورهاي غربي به اعمال فشار بيشتر بر ايران است. ايران در اينجا بهانه‌اي است تا مشكلات سياسي و اجتماعي اسرائيل فراموش شود.

لوموند همچنین تأكيد كرده است: اكنون گاه آن رسيده كه با منطق بيشتري با مسأله روبه‌رو شويم. نتيجه همه اين تحريم‌هاي اعمال شده چند جانبه و دو جانبه عليه ايران از سال 2007 تاكنون و حتي پیش از آن چه بوده است؟ آيا اين تحريم‌ها تاكنون تأثيري بر برنامه اتمي جمهوري اسلامي گذاشته است؟ حتي يك درصد هم تاثير نداشته. برعكس، ايران توان غني‌سازي خود را تا ميزان 20 درصد افزايش داده و اكنون در گفت‌وگوهای خود با كشورهاي غربي، موضعي بسيار اصولگراتر پيدا كرده است.

بايد خاطر نشان كرد كه فريدون عباسي دواني، رئيس جديد سازمان اتمي ايران، يكي از دانشمنداني است كه از يك ترور كه احتمالا از سوی دستگاه‌هاي مخفي خارجي اجرا شده بود، جان سالم به در برد. از سوی ديگر، برنامه هسته‌اي به يك مسأله هويت ملي در ايران تبديل شده است.

اين روزنامه در پايان نوشت: شرايطي كه بحران مالي منطقه يورو، اروپايي‌ها را مجبور كرده تا با مسائل اساسي روبه‌رو شوند، بهتر است اتحاديه اروپا به طور اساسي سياست خود را در مورد پرونده هسته اي ايران تغيير دهد. به جاي اينكه مدام از تحريم و مجازات بيشتر كه هيچ نتيجه اي نيز ندارد بگويد، اكنون بايد انرژي خود را روي مذاكرات جدي‌تري متمركز سازد. اتحاديه اروپا همچنين بايد سياستي در قبال ايران در پیش گیرد كه در راستاي منافع اقتصادي و استراتژيكش باشد.
 
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
خوب یک روزنامه چپ گرا میخواستید چی بنویسه .انتشار گزینشی اخبار در دنیای امروز بیفایده است .بهتر است به شعور مخاطبان احترام بگذارید قبل از اینکه مخاطبان شما را کنار بگذارند.
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
این که این اروپایی ها معتقد هستند که باید به دنبال مذاکره با ایران باشند نشان می دهد که آنها هم مثل شرکای آمریکایی شان هنوز معتقدند که ایران به دنبال سلاح اتمی است و باید فعالیت هسته ایش را تعطیل کند. اگر غیر از بود اصلا مذاکره برای چه می خواهند با ایران بکنند؟ اینها همون آمریکا هستند اما با ماسک مذاکره دنبال تعطیلی فعالیت هسته ای ایران هستند.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
از اسرائیلی ها حماقت سر میزنه پس باید همیشه آماده بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
حالا حرف لوموند برا شما شده حجت؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
زياد به اين حرفها دل خوش نبايد كرد. قبل از حمله به عراق نيز از مدتها قبل روزنامه ها غربي از اين حرفها زياد مي زدند و چه سناريوها كه ننوشتند. بايد آماده بود . فقط همين
یک شهروند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
شما این تحلیل عالمانه را در کنار تحلیل های باشمه ای و فرمایشی بعضی آقایان اروپا نشین ایرانی بگذارید آنوقت متوجه میشوید که این حضرات چقدر از واقعیات جامعه ی ایرانی که ظاهرا زمانی در انجا نشو نما کرده اند و علی القاعده حداقل بایستی یک تصویر درست از ایران داشته باشند دور هستند و چقدر خود را ذلیل و زبون یک لقمه نان آنهم از اجنبی کرده اند
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
چرا بجای اینکه مقامات کشور را به تعقل دعوت کنید مثل بادمجون دور قاب چینهای قجری هی میگید حمله نمی کنند. بلوف است؟ اگر این بار بلوف نبود چی؟
اگر قرار بود مشکلاتشان را از راه جنگ به ما منتقل کنند چه؟ اصلا حنگ به درک. چرا سعی می کنید بگویید تحریمها تاثیر نداشته چرا؟
ata
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
مثلا ما باید به این چیزایی که شما میگین دل خوش کنیم؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟