صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تيم پنجم ليگ يا قهرمان دسته اول در آسيا

ايران يک سهميه AFC کاپ را کسب کرد

کنفدراسيون فوتبال آسيا يک سهميه AFC کاپ را به ايران داد تا از سال آينده فوتبال کشورمان يک نماينده در اين مسابقات داشته باشد.
کد خبر: ۲۰۵۴۲۳
| |
4249 بازدید

مهر - پس از کاهش سهمیه فوتبال ایران از 4 سهمیه به 3.5 سهمیه، کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد یک سهمیه  AFC کاپ را به کشورمان داد و یک نماینده ایران از سال آینده در رقابت‌های AFC کاپ حضور خواهد داشت.

مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال با اعلام این خبر گفت: این سهمیه به ایران تعلق گرفت و ما در نظر داریم تیم پنجم لیگ برتر فصل گذشته و یا تیم قهرمان لیگ دسته اول را به AFC کاپ اعزام کنیم.

گفتنی است، با توجه به این‌که تیم‌های اول و دوم لیگ برتر(سپاهان، استقلال) و قهرمان جام حذفی (پرسپولیس) به صورت مستقیم به لیگ قهرمانان آسیا راه می‌یابند و تیم سوم لیگ برتر (ذوب‌آهن) باید در بازی پلی‌آف برای حضور در این مسابقات شرکت کند، تیم چهارم لیگ جواز حضور در AFC کاپ را به دست می‌آورد ولی چون سال گذشته پرسپولیس چهارم شد و از طریق جام حذفی به آسیا راه یافت تیم پنجم لیگ برتر که تراکتورسازی است و یا قهرمان لیگ یک می‌تواند با نظر فدراسیون به این رقابت‌ها اعزام شود.

فصل گذشته دو تیم مس سرچشمه و داماش گیلان از دسته اول به صورت مستقیم به لیگ برتر صعود کردند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟