صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

واريز ۷۰۰ ميليون تومان به حساب مشتری به دليل نقص سيستم امنيتی بانک

مدتي قبل مسئولان حسابرسي بانک پي بردند در چند مرحله از حساب بانک به طور غيرقانوني پول برداشت شده است. پيگيري ها نشان داد اين کار از طريق يک دستگاه کارت خوان انجام شده است اما متخصصان بانک نتوانستند اطلاعات بيشتري در اين باره به دست بياورند
کد خبر: ۲۰۴۹۳۲
| |
6071 بازدید
|
نقص در سيستم امنيتي يکي از بانک هاي خصوصي موجب شد يکي از مشتريان اين بانک از طريق دستگاه کارت خوان ۷۰۰ ميليون از حساب بانک برداشت کند.

چندي قبل نماينده حقوقي يکي از بانک هاي خصوصي به دادسراي رسيدگي به جرايم رايانه اي رفت و مدعي شد فردي ناشناس مبلغ ۷۰۰ ميليون تومان از حساب اين بانک برداشت کرده است. وي در شکواييه اش گفت: «مدتي قبل مسئولان حسابرسي بانک پي بردند در چند مرحله از حساب بانک به طور غيرقانوني پول برداشت شده است. پيگيري ها نشان داد اين کار از طريق يک دستگاه کارت خوان انجام شده است اما متخصصان بانک نتوانستند اطلاعات بيشتري در اين باره به دست بياورند.»

در پي اين شکايت محمدعلي دهستاني داديار شعبه اول به افسران پليس فتا دستور داد با تحقيق در اين باره اسرار پشت پرده اين برداشت غيرقانوني را برملا کنند. از آن جا که ممکن بود ابعاد اين ماجرا گسترده تر از گزارش بانک باشد و مبلغ بيشتري از پول هاي بانک برداشت شده باشد تحقيقات با حساسيت ويژه اي آغاز شد. کارشناسان فتا از کوچک ترين اطلاعات چشم پوشي نمي کردند و به دنبال يافتن سرنخ براي شناسايي عامل اين دستبرد بودند. در حالي که تجسس ها در اين خصوص ادامه داشت فردي نزد مسئولان بانک رفت و مدعي شد توانسته در چند مرحله از حساب بانک پول برداشت کند. اظهارات اين فرد نشان مي داد او عامل اصلي برداشت از حساب بانک است.

اين مرد در تشريح اين ماجرا گفت: «چندي قبل از يکي از فروشگاه هاي زنجيره اي يک جفت کفش خريدم و پول آن را از طريق دستگاه کارت خوان پرداخت کردم اما وقتي به خانه رفتم همسرم از کفشي که خريده بودم خوشش نيامد و گفت بايد آن را پس بدهم. من هم فرداي آن روز کفش را پس دادم و از طريق همان دستگاه کارت خوان پولم را پس گرفتم. ولي چند ساعت بعد وقتي موجودي حسابم را کنترل کردم فهميدم مبلغ ۳ ميليون تومان به حسابم واريز شده است. آن زمان بود که فهميدم سيستم امنيتي بانک مشکل دارد و اين پول به اشتباه به حسابم واريز شده است. به همين دليل به محل کار يکي از دوستانم که مجهز به دستگاه کارت خوان بود رفتم و بار ديگر همان کار را در آن جا تکرار کردم. وقتي باز هم مبلغي پول به حسابم منتقل شد مطمئن شدم سيستم امنيتي بانک مشکل دارد. به همين دليل از روي کنجکاوي اين کار را چندين مرتبه ديگر انجام دادم تا در نهايت مبلغي در حدود ۷۰۰ ميليون تومان به حسابم واريز شد. چند روز بعد از اين کار چون مي دانستم چنين کاري جرم است و ممکن است برايم دردسر ساز شود تصميم گرفتم اين نقص را به مسئولان بانک اطلاع دهم.»

اظهارات اين مرد نشان مي داد مشکل مهمي در سيستم اين بانک وجود دارد بنابراين با راهنمايي اين فرد اين نقص برطرف شد. در ادامه مسئولان بانک نه تنها شکايتشان را از اين فرد پس گرفتند بلکه مبلغي را نيز به عنوان وام به وي پرداخت کردند.داديار دهستاني با اعلام جزئيات اين پرونده از مسئولان بانک ها خواست سيستم هاي بانکداري خود را مجهز و ايمن کنند تا از بروز چنين حوادثي پيشگيري شود.

منبع: خراسان
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۸
علی رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
وام ... چند درصد؟

خوب بهش کادو میدادن
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
همسرم از کفشي که خريده بودم خوشش نيامد و گفت بايد آن را پس بدهم

چه جالبه!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
یعنی زن ذلیله؟!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
این بانک بدلیل ضعف فنی باید تنبیه شود و آن فرد به دلیل کشف این مشکل و گزارش به بانک باید تشویق گردد.
سها
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
موقع پس گرفتن پول از حساب فروشنده به حساب ایشان منتقل می شود! حساب بانک چطور مورد برداشت قرار گرفته!؟؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
صاحب حساب بايد سود 20% يكساله از بانك ميگرفت و بعد پول رو پس ميداد
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
با سلام

لطفا در رابطه با مطالب تخصصی از خبرنگاران تخصصی استفاده شود. متاسفانه مقدمه خبر پر از زواید و جملات کلیشه ای در مورد کارشناسان پلیس بود و بعد در نهایت هم مساله به مشکلات امنیتی بانک ربط داده شد.
این مساله به احتمال زیاد ناشی از پیاده سازی غلط REFUND (امکان بازپرداخت پول مربوط به یک خرید) در پایانه‌های بانک و یا سوییچ پرداخت بوده است. عجیب این است که کارشناسان آن بانک دیر متوجه شده اند.
ناشناس
|
Canada
|
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
اگه یک بانک خارجی بود قطعا نصف این پول را به عنوان پاداش به این مرد می داد
ناشناس
|
-
|
۱۸:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
این مرد باید بخاطر زز بودن و گوش بفرمان بودن باید یک تشویق دیگر هم بگیرد ... موسسه استاندارد زی زی 9000
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟