صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

چرا قانون‌گریزی ارزش شده است؟!

علی‌اکبر اولیا
کد خبر: ۲۰۴۸۵۳
| |
1894 بازدید
عضو فراکسیون خط امام (ره) با اظهار تاسف از فراموشی سخنان حضرت امام خمینی (ره) درباره عمل به قانون اظهارتاسف کرد که چرا قانون‌گریزی ارزش شده است.

به گزارش خانه ملت، علی‌اکبر اولیا در نطق میان‌دستور خود در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۲۹ آبان‌ماه) با بیان اینکه در ماه‌های پایانی عمر مجلس هشتم قرار گرفته‌ایم، گفت: لازم می‌دانم درباره انتخابات پیش‌روی مجلس، مزیت‌ها و آسیب‌های آن چند کلامی سخن بگویم.

نماینده مردم یزد و صدوق در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۳ دهه از عمر انقلاب اسلامی گذشته، لازم است آسیب‌های بیرونی و درونی انقلاب را مورد بررسی قرار دهیم، افزود: از بعد بیرونی پس از ۸ سال جنگ تحمیلی از سوی دشمن دیگر آنها جرأت تعرض به خاک ایران و تحرکات نظامی علیه ایران را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی باید آسیب‌های درونی را بیشتر از قبل مورد توجه قرار دهیم، یادآور شد: در بعد درونی انقلاب هرگز نباید از وحدت دور شویم. متاسفانه در این روزها برخی از بزرگان اصولگرایی با کنار گذاشتن بخش بزرگی از کشور تنها به فکر وحدت اصولگرایان هستند.

اولیا ادامه داد: یکی از بزرگان مجلس چندی پیش در نطقی از دو قطبی شدن جامعه سخن گفت که باید تلاش شود که این پدیده به پیش‌روی خود در سراسر کشور تسری نیابد.

وی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری که ۱۳ ماه پیش خطاب به استانداران سراسر کشور عرضه شده بود، گفت: خود را در معرض نظرات مردم قرار دهید و بنده از این نصیحت بهره کامل را برده‌ام.

وی با بیان اینکه چرا نصیحت‌های امام(ره) در همین خصوص فراموش شده است، یادآور شد: امام خمینی (ره)همواره از چاپلوسی و مدح‌گویی اطرافیان اجتناب می‌کرد، چرا این سخنرانی گرانبها فراموش شده است.

اولیا در ادامه نطق خود با انتقاد از عدم ارائه گزارش‌ها و آمارهای اقتصادی کشور افزود: در شرایط کنونی بیش از ۵ ماه متوالی است که نرخ بیکاری اعلام نشده است. در شرایط کنونی کشور ما در کجای برنامه‌ها و چشم‌اندازهای پیش‌رو قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه قانون‌گریزی ارزش شده است و سخنان امام خمینی (ره)به فراموشی سپرده شده است، گفت: مجلس در بعد نظارتی خود قوی عمل نکرده است و همین امر باعث شده قانون‌گریزی‌ها افزایش یابد.

عضو فراکسیون خط امام (ره) در پایان نطق خود از تمامی اقشار جامعه درخواست کرد در انتخابات آتی مجلس شرکت پررنگی داشته باشند و مجلس را تنها به سیاسیون واگذار نکنند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟