صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

باج‌گيری مامور قلابي از راننده‌های خانم

در چند روز گذشته زني به پليس آگاهي مراجعه و اعلام كرده زماني كه در يكي از جاده‌هاي شهر مشغول رانندگي بوده است مردي با لباس راهنمايي و رانندگي خودرو وي را متوقف كرده و با طرح اين ادعا كه وي متهم است قصد توقيف خودرو را داشته است
کد خبر: ۲۰۴۴۹۲
| |
6518 بازدید
|
فرمانده انتظامي شهرستان دشتستان از دستگيري مردي كه با معرفي خود به عنوان مامور راهنمايي و رانندگي اقدام به اخاذي از رانندگان زن خودروهاي سواري كرده بود، خبر داد. سرهنگ محمودزاده در تشريح جزئيات اين خبر گفت: در چند روز گذشته زني به پليس آگاهي مراجعه و اعلام كرده زماني كه در يكي از جاده‌هاي شهر مشغول رانندگي بوده است مردي با لباس راهنمايي و رانندگي خودرو وي را متوقف كرده و با طرح اين ادعا كه وي متهم است قصد توقيف خودرو را داشته است. فرمانده انتظامي شهرستان دشتستان ادامه داد: فرد مامورنما پس از وارد كردن اين اتهامات به راننده به او پيشنهاد مي‌دهد مبلغ يا شي‌ قيمتي را به او بدهد تا از توقيف خودرو او صرف‌نظر كند و اين زن راننده نيز تعدادي از النگوهاي خود را به همراه وجه نقد در اختيار متهم قرار داده است.

وي با بيان اينكه زن مالباخته پس از رفتن متهم متوجه كلاهبردار بودن وي شده است به ايسنا گفت: با طرح شكايت مالباخته بررسي موضوع در دستور كار ماموران پليس آگاهي شهرستان قرار گرفت. به گفته محمودزاده ماموران در تحقيقات خود متهم را شناسايي و پس از دستگيري وي را به اداره پليس منتقل كردند. فرمانده انتظامي شهرستان دشتستان هويت متهم دستگيرشده را «عبدالرحيم» اعلام كرد و گفت: متهم در تحقيقات به كلاهبرداري به همين شيوه از دو راننده زن ديگر اعتراف كرد كه در بازرسي از منزل وي نيز مبلغ 25 ميليون ريا ل وجه نقد به همراه 9 عدد النگو و مقاديري گلوبند، گوشواره و انگشتر به همراه لباس راهنمايي و رانندگي كشف شده است. وي با بيان اينكه متهم پس از دستگيري و تشكيل پرونده تحويل مراجع قضايي شد به شهروندان هشدار داد: ماموران انتظامي هيچ‌گاه اقدام به دريافت وجه نقد در ازاي عدم رعايت قانون نمي‌كنند و مردم در صورت روبه‌رو شدن با چنين پديده‌هايي مراتب را سريعا به مركز فوريت‌هاي پليسي 110 اطلاع دهند.

منبع: تهران امروز
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۱
محمود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
مقصر آمريكا دشمن ملت ما ميباشد كه با تحريم اقتصادي بعضي ها بيكار شده اند و اين كار ها ي غير شرعي و ناپسند درامد زائي ميكنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran, Islamic Republic of |
۰۱:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
محمود خان، فکر کنم شما از اون دسته افرادی هستی که اگر یک کلاغ هم از یک درخت به درخت دیگری بپرد، میگوئی کار آمریکا بود!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
بیچاره زن های ساده لوح و خلا های قانونی و فرهنگی وسیع که جا برای تخلفات و فتنه ها رو باز کرده.
كيان
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۹
يعني شما فكر مي كنيد اون خانمها هم واقعا هيچ مشكل و خلافي نداشتند و به همين راحتي هم باج مي دادند؟ يه خورده فكر كن ببين جور در مياد؟
ناشناس
|
United States
|
۱۸:۰۷ - ۱۳۹۰/۰۹/۰۴
ماموران انتظامي هيچ‌گاه اقدام به دريافت وجه نقد در ازاي عدم رعايت قانون نمي‌كنند؟ واقعاً؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟