صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تشكيل پرونده «اهداي1000سکه در شستا»

با بررسي‌هاي صورت گرفته مشخص شد که اين مسئله مربوط به 11 سال قبل است که در آن زمان يک کارخانه سيمان احداث شده و مديريت آن دوره به کساني که در اين پروژه نقش داشتند و حدود 400 نفر بودند به هر نفر چند سکه پاداش مي‌دهد که در اين ارتباط پرونده حقوقي نيز تشکيل شده است.
کد خبر: ۲۰۳۳۸۱
| |
9475 بازدید

مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي طرح مسائل مربوط به تحقيق و تفحص از اين سازمان و شستا قبل از طي مراحل قانوني و حصول نتيجه قطعي را که از سوي يکي از نمايندگان عضو کميته تحقيق و تفحص انجام شده است غيرقانوني و قابل پيگرد دانست.

به گزارش ايسنا حافظي در اولين همايش حرفه‌اي مؤسسه حسابرسي تأمين ‌اجتماعي که با موضوع نقش حسابرسي بر ارزش افزوده برگزار شد، در جمع حسابرسان سراسر کشور با تأکيد بر تقويت فرآيندهاي نظارتي در سازمان تأمين‌اجتماعي و مؤسسات وابسته در يک‌سال گذشته، گفت: درصورتي که نظارت بر سازمان تأمين اجتماعي منجر به کشف تخلف يا سوء استفاده نشود نتيجه اين نظارت افتخاري براي سازمان خواهد بود و درصورتي که نظارت و ارزيابي زمينه‌ساز کشف تخلف و يا اشکالي در فرايندها باشد نيز فرصتي براي اصلاح و رفع مشکلات به وجود مي‌آيد و اين فرصت مغتنم نيز براي هر سازماني ارزشمند است.

وي با اشاره به مطرح شدن موضوع اهداء 1000 سکه در شرکت سرمايه‌گذاري تأمين‌اجتماعي، گفت: با بررسي‌هاي صورت گرفته مشخص شد که اين مسئله مربوط به 11 سال قبل است که در آن زمان يک کارخانه سيمان احداث شده و مديريت آن دوره به کساني که در اين پروژه نقش داشتند و حدود 400 نفر بودند به هر نفر چند سکه پاداش مي‌دهد که در اين ارتباط پرونده حقوقي نيز تشکيل شده است.

حافظي با تأکيد بر اينکه در گزارش‌هاي هيأت تحقيق و تفحص و ساير دستگاه‌هاي نظارتي هيچگونه گزارشي از تخلف در دوره فعلي مديريت اين سازمان وجود ندارد، افزود: طرح مسائل مرتبط با تحقيق و تفحص از تأمين اجتماعي و شستا از سوي يک نماينده مجلس به شکلي نامناسب و خارج از روال قانوني انجام شده است به گونه‌اي که مديريت فعلي سازمان تأمين‌اجتماعي در معرض اتهام قرار گرفته که اين موضوع از طريق مبادي قانوني قابل پيگيري حقوقي است.

مديرعامل سازمان تأمين اجتماعي با يادآوري اينکه مديريت فعلي اين سازمان نهايت همکاري را با هيأت تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي داشته است، در پايان گفت: مديران و کارکنان سازمان تأمين‌اجتماعي از هرگونه نظارت و ارزيابي دستگاه‌هاي نظارتي از جمله هيأت تحقيق و تفحص مجلس شوراي اسلامي استقبال مي کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟